After We Fell Confirmed Release Date, New Cast, Plot, Official Trailer And More

After We Fell is een van de meest verwachte films van de after-franchise. Heb je ooit het gevoel gehad dat je relatie giftig en super gecompliceerd is? Nou, dan moet je Tessa en Hardin ontmoeten. Een van de meest geliefde koppels van het publiek, zowel op als buiten het scherm, laat ze wachten op hun derde deel. Nadat het eerste deel van de After-serie was gelanceerd, waren we allemaal verslaafd aan hun liefdesverhaal. Eenvoudig maar geweldig om naar te kijken. Het tweede deel, Nadat we waren gebotst, was voor sommige fans een beetje moeilijk te verteren omdat het enigszins giftig werd.

After We Fell brengt de hoop van het publiek om eindelijk meer romantiek en drama van deze koppels te ontmoeten en wij ook. Hier is alles te lezen over de aankomende film After We Fell.

After We Fell: Een populaire romantische serie!

nadat we vielen

After we Fell is een van de delen van de After franchise filmreeks die werd uitgebracht door Voltage Pictures. Het eerste deel van dit romantische drama verscheen in 2019, waardoor het publiek enthousiast raakte over de relatie tussen Tessa en Hardin.

Zoals de film laat zien, draaiden de eerste liefde en de eerste relaties allemaal om schattige momenten. We houden van de persoon, hunkeren naar hun aandacht en proberen ze te behagen om ze de mijne te maken. Het eerste deel werd al wereldwijd een kaskraker. De film toont de relatie tussen de twee studenten die net elkaars liefde hebben ontdekt.

Liefde is zeker niet zo eenvoudig als het klinkt en het brengt grote problemen met zich mee.

Na veel waardering en een fanbase van de mensen te hebben gekregen, besloot de maker een ander deel van de film uit te brengen. After we Collide wordt in 2020 in de bioscopen uitgebracht en het maakt de film opnieuw een kaskraker.

Hoewel, het kreeg zware kritiek omdat de koppels super giftig waren en de gecompliceerde relatie deed sommigen van hen ineenkrimpen. Maar toch kijken mensen nog steeds naar de show. Ze houden van Hardin en Tessa als koppel en wij ook.

Geregisseerd door Jenny Gage die een grote interesse heeft in romantische films. De film is gebaseerd op de populaire romantische roman voor volwassenen uit 2014 met dezelfde naam. De auteur van het boek. Anne Todd heeft 4 delen van de roman ontwikkeld en het boek wordt het best verkochte boek van de lezers.

After We Fell Releasedatum: wanneer komt het uit?

na de releasedatum

After We Fell brengt de koppels op de foto terug en de filmserie is al aangekondigd om in 2020 uit te brengen. De covid-19-richtlijnen waren echter de grote hindernis voor de makers om de show volgens de juiste timing uit te brengen.

Nadat de pandemie de wereld trof, stopte de productie van veel films binnen de tijd en een daarvan omvat After We Fell.

Naar de film komt, is al aangekondigd dat After We Fell dit jaar in de bioscoop zal verschijnen. Omdat de filmserie de traditie van Eén film in één jaar volgt, weet het publiek dat de serie zeker zijn super gecompliceerde verhaal terug zal brengen.

After We Fell wordt aangekondigd op 30 september in de VS. De film werd echter al op 1 september uitgebracht in Italië, Polen en de andere delen van Europa.

De makers hebben de releasedatum van de film van tevoren al aangekondigd en het publiek was al tevreden met de releasedatum. De wijzigingen in de releasedatum werden nog niet uitgelegd door de functionarissen en we graven niet veel over het onderwerp.

Voor de Britse fans, deze keer wordt de film niet voor jou in de bioscoop uitgebracht. After we Collide was een hitcategorie in het VK, maar ondanks al deze inkomsten en waarderingen, nam de maker Amazon prime-video om de film voor de fans uit te brengen.

Andere landen zoals Frankrijk en sommige Aziatische landen worden nog steeds ontslagen vanaf de releasedatum en de functionarissen moeten nog een releasedatum voor hen aankondigen.

After We Fell Plot: waar gaat het over?

nadat we vielen over

Tessa en Hardin komen eindelijk samen. Het tweede deel van de film laat zien hoe deze twee hun relatie beëindigden met een groot gevecht dat voor veel mensen zo giftig klinkt. Maar al deze dingen konden deze twee waanzinnige liefdesvogels niet stoppen om weer voor elkaar te vallen.

Nu zette de serie een nieuwe grote stap in hun relatie, inclusief hun carrière en banen. Het is beslist moeilijk om uw relatie met uw partner te beheren als u allebei in verschillende steden bent. Langeafstandsrelaties zijn leuk, maar ik denk niet dat dat met deze twee gevallen zal gebeuren.

Beide personages hebben al heel veel problemen die moeten worden opgelost, deze komen van Tessa’s vader op de foto. Ik bedoel, haar leven was al gezogen met al deze relaties en haar carrière, nu gaat haar vervreemde vaderfoto in de serie.

De officiële trailer was genoeg om veel dingen over de film te voorspellen, waaronder dat Tessa en Hardin ruzie krijgen omdat Tessa al een baan heeft gekregen en Hardin niet. Er komt nog een Trust-probleem wanneer we zien dat Tessa andere jongens leert kennen en zichzelf in vraag stelt over haar relatie met Hardin.

De officiële trailer toont ook het gevecht tussen Hardin en Tessa’s vader, wat betekent dat er iets groots op komst is. Al deze dingen gaan echter naar een andere kant en hun liefde naar een andere. Aangezien After-serie een romantische serie voor volwassenen is, kunnen we nu al verwachten dat de makers seksuele en intieme scènes toevoegen, waar het publiek graag naar kijkt. Net zoals wat er gebeurt met de Fifty Shades-serie.

After We Fell Cast: Wie keert er terug in de film?

De film volgt het verhaal van Tessa en Hardin, het beroemde stel op het scherm waar iedereen van over de hele wereld van houdt, en geloof me, de fanbase is enorm. Beide personages hebben waardering gekregen sinds hun eerste filmrelease en nu willen fans dat alleen Josephine en Hero hun belangrijke rollen spelen. De hoofdrol van de cast keert zeker terug in de serie en we zijn niet verrast om dit te zien. Was het niet te duidelijk in de eerste plaats?

nadat we vielen film cast

Als de fans blij zijn omdat hun hoofdrol hun karakter heeft hersteld, komt er nog een nieuw kousennieuws nadat de officials de cast hebben aangekondigd. Veel personages keren niet terug in de film, waaronder: Charlie Weber (Christian), Candice King (Kimberly) en Selma Blair (Carol Young), Shane Paul McGhie (Landon), Stefan Rollins (Richard Young), Karimah Westbrook (Karen).

Deze personages zullen niet worden gecast in de aankomende filmserie After we Fell omdat er een groot verschil was tussen hun herschikkingstijd. Ook de covid-uitstel van de film had invloed op hun schema.

Als gevolg van deze veranderingen werd een andere cast aangekondigd door de officials en nu zullen we zien

  • Chance Perdomo speelt de rol van Landon.
  • Atanas Srebrev zal worden gezien als Richard Young
  • Frances Turner speelt Karen
  • Stephen Moyer wordt gecast als christen
  • Arielle Kebbel als Kimberly
  • Mira Sorvino zal spelen als Carol Young.

Een ander populair personage van Fear Street-trilogie komt terug in After We Fell. Je gaat het zien Kiana Madeira als het personage van Nora. Naast haar keren ook Louise Lombard als Trish, Rob Estes als Ken, Carter Jenkins als Robert, Angela Sari als Lillian en Anton Kottas als Smith Vance terug in de film.

Sinds Na ooit gelukkig werd gefilmd op hetzelfde moment als Nadat we waren gevallen, we kunnen iedereen terug verwachten voor de vierde film, die het laatste uitje zal zijn voor Langford en Tiffin als Tessa en Hardin.

Ook al komen er nog twee films in de Na serie, zal het duo hun rollen niet hernemen, aangezien Hardin jonger zal zijn in de prequel en het paar ouder zal zijn voor het geplande vervolg.

Is er een officiële trailer van de film?

Toen de film klaar was met filmen, kwam er vraag naar de officiële trailer. De makers van de film zeiden hoe ze emotioneel afscheid namen van hun favoriete romantische serie en dat het moest gebeuren. We zouden deze twee personages en hun gecompliceerde relatie echt missen.

De huisbaas zei dat het filmen van de laatste twee films een beetje triest was voor hem en de algehele cast. Hij zei dit door te zeggen: “Dat is jammer, want het voelt als het einde van een tijdperk. Al deze mensen waarmee je hebt gewerkt en dit personage waar je nu zo bekend mee bent, komt tot een einde, ”

Hij voegde er verder aan toe, “Maar het moet eindigen, want dat einde heb je nodig. Anders zullen veel mensen zich erg ontevreden voelen. Het is zo’n mooi voorrecht om de boog van een personage en dat verhaal tot een goed einde te brengen.”

Als je de trailer van deze volwassen-romantische film nog niet hebt gezien, waar wacht je dan nog op? De functionarissen hebben de trailer al vrijgegeven en fans raken er helemaal verslaafd aan. Bekijk hier de trailer van de serie

https://youtu.be/NYdNN6C9hfI

Leave a Comment