Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!!

The Agents of SHIELD seizoen 7 finale was een spetterend einde van de serie, het reageren op wachtende vragen en het opzetten van een potentiële toekomst voor elke collega. In 2013, Marvel Televisie verzonden Agents of SHIELD, hun belangrijkste tv-programma. De serie werd aanvankelijk opgezet als een soort MCU-tie-in-serie, waarbij seizoen 1 specifiek aansluit bij de gelegenheden van Kapitein Amerika: De Winter Soldaat. Op de lange termijn kwamen Agents of SHIELD echter op hun eigen pad. Het scheidde zich af van de MCU-films en creëerde zijn eigen buitengewone legende.

Agents of SHIELD seizoen 7 is de stopplaats voor Coulson en zijn groep – en het was een wilde rit. Dit seizoen is SHIELD op snelheid gekomen in een soort van Tijdoorlog tegen een buitenaardse samenleving genaamd de Chronicoms. Ze probeerden een tijdschema weerloos te maken tegen hun triomf. SCHILD werd belast met het bewaken van de gang van zaken. Toch bleek al snel duidelijk dat ze bij deze missie kennelijk geflopt waren. De inzet was nog nooit zo hoog geweest voor de SHIELD-groep. Maar ook zij bleven schrikbarend dicht bij huis; de Chronicoms hebben Macks eigen tijdschema aangepast door zijn mensen in de jaren tachtig te vermoorden. Terwijl Daisy toekeek hoe haar moeder in het stof bijt voordat ze zelfs maar verwekt was.

Gelukkig bleek dat de Chronicoms een kritisch persoon uit de SHIELD-groep ernstig hadden gekleineerd, die tot de finale uit de serie was verdwenen. Ze hadden niet op Fitz vertrouwd, die het tijdreizen had verbroken en een waanzinnige regeling had getroffen om hen tegen te houden.

Agenten van SHIELD’s tijdreizen goed uitgelegd

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 1

Tijdreizen is een van de meest lastige ideeën in elk sci-fi etablissement, over het algemeen omdat het absoluut geen echte eenvoud heeft. Vervolgens zal elk etablissement in het algemeen zijn eigen principes opbouwen, en daar wordt af en toe op een voorspelbare manier mee omgegaan. Agents of SHIELD seizoen 5 had zich gericht op het Multiverse-model. Met de gedachte spreidend konden dienstregelingen worden gemaakt vanwege tijdreizen. Toch was het onduidelijk hoe eenvoudig deze takken te maken waren. In Agents of SHIELD seizoen 7, aflevering 1, Deke stelde voor dat hij verstrikt raakte in de timestream-hypothese. “Af en toe geef ik de voorkeur aan de tijdstroom-gedachte”, verduidelijkte hij. “Stel je voor dat tijd een stroom is, toch, en we waren stokken die erin werden gegooid.”

De stroom wordt niet belemmerd door een of een te groot aantal stokken, maar als er te veel stokken worden toegevoegd, vormt het een dam die de loop van het water aanpast. ‘In deze zin, zolang we daar maar vanaf kunnen blijven,’ eindigde Deke. “We zouden de mogelijkheid moeten hebben om een ​​beetje rond te strooien en we zijn over het algemeen acceptabel.” Dit was de lopende hypothese door het grootste deel van het seizoen. Maar oplettende kijkers begonnen vreemde inconsistenties te zien. Het blijkt dat Deke totaal off-base was; de feitelijke demonstratie van het teruggaan naar het verleden zorgde voor een onberispelijk tijdschema en de verschillen werden groter naarmate het seizoen vorderde.

Waar Fitz was en de echte missie van SHIELD

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 2

Fitz en Simmons werden gered van de Chronicoms in het laatste deel van Agents of SHIELD seizoen 6. Het lijkt erop dat ze een belangrijk stuk Chronicom-innovatie hebben gebruikt waardoor ze de gang van zaken konden zien en zelfs konden voorzien wat individuen zouden doen. Door dit te gebruiken, realiseerde Fitz zich dat er maar één manier was om het verschil te maken. Het omvatte echter Daisy’s zus, Kora, die in werkelijkheid alle voorgaande jaren had beëindigd Quake werd verwekt.

Vervolgens stuurde Fitz de SHIELD-groep terug op schema om een ​​ander spread-schema te maken. Hij coördineerde deze nieuwe geschiedenis nauwgezet om te garanderen dat Kora’s zelfvernietiging zou worden afgewend. Fitz was in het echte tijdschema gebleven om de gelegenheden te beheersen. Voor hem vergde de ervaring slechts enkele minuten, voordat de gebeurtenissen snel tot een hoogtepunt kwamen en hij werd verzameld in de nieuwe gang van zaken om zijn groep terug te brengen met Kora. Alles was vanaf het begin geregeld, maar de bijbehorende gelegenheden verwachtten aanpassing aan het arrangement, inclusief een stukje Avengers: Endgame’s eigen tijdreizen.

Deke’s offer en SHIELD-toekomst uitgelegd

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 3

De SHIELD-groep eiste dat ze dit nieuwe tijdschema niet zomaar konden doorgeven om overwonnen te worden door de Chronicoms; het was een echte wereld. Al met al, naast een virtueel Framework, voelden ze zich daarvoor verantwoordelijk. Fitz verzon een antwoord; ze zouden terugspringen naar hun eigen gang van zaken door het kwantumrijk. Ze zouden echter de Chronicom-schepen meenemen en ze voortslepen. Het was een slim systeem, maar de innovatie vereiste dat één persoon van de groep achterbleef.

Sousa deed eerst mee, maar Deke stond dat niet toe, omdat hij vond dat Sousa Daisy kon vervullen. Bovendien, dacht hij, had hij in 1986 jaren achter de rug en had hij een leven opgebouwd als een rumoerige ‘legende’. Dus Deke bleef achter in de nieuwe gang van zaken, een waarin het SHIELD van 1986 was verpletterd, en schokkend en tevreden verzochten de overlevenden om hem als chef over te nemen.

Het is gewoon een schande dat de Agents of SHIELD seizoen 7 finale is het einde van dit verhaal. Omdat het ongelooflijk is om te zien wat Deke heeft gemaakt van zijn eigen bewerking van SHIELD. Intrigerend dat Deke uiteindelijk in een gemaakt tijdschema is gebleven, wat passend is aangezien hij een overblijfsel was van een gang van zaken die niet meer bestaat.

Henoch was de sleutel tot de nederlaag van de Chronicoms

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 4

Vreemd genoeg stelt de finale van seizoen 7 van Agents of SHIELD voor dat Henoch — de Chronicom-zwendel die zichzelf verbeurd had verklaard in seizoen 7 van Agents of SHIELD — de weg was naar het verlies van de Chronicoms. Het model van Henoch toonde aan dat een Chronicom mededogen kon leren, en dat een empathische Chronicom een ​​partner zou zijn in plaats van een vijand. Fitz’ afspraak was om May’s nieuwe empathische capaciteiten samen te voegen met die van Kora.

Om empathische informatie door te geven aan de Chronicoms op Aarde, en hen op deze manier onschadelijk te maken. De SHIELD-groep nam de Chronicom-transporten aan boord en hield Sybil voor de gek om een ​​grootschalige aanval op de vuurtoren te leiden. Met de Chronicom geconcentreerde grondkrachten. Ze hadden gewoon een eenzaam doel om te raken om hun doel te bereiken.

Tremor en Nathaniel vochten het uit

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 5

Toch was er een gevaarlijke aansprakelijkheid in het spel; Nathaniël Malick. In de eerste gang van zaken. Nathaniel Malick was in 1970 naar de planeet Maveth verscheept als boetedoening voor de Hydra-god Hive. In de nieuwe loop van de gebeurtenissen leefde Nathaniel voort en raakte geïntrigeerd door de Inhumans, en ontdekte het mysterie van het kopiëren van de krachten van een Inhuman. Hij had Quake’s capaciteiten effectief genomen en had die van Kora ook toegevoegd aan de algemene mengelmoes.

SHIELD realiseerde zich dat hij een rel zou veroorzaken, dus stuurden ze Quake om Nathaniel bezig te houden met de Chronicon-voorsprong terwijl ze de Chronicoms leidden. De Quake-on-Quake-strijd eindigde in een adembenemende aankomst van energie dicht bij de reactoren van de Chronicom-boot. Met de daaropvolgende ontploffing die de hele armada uitwist. SHIELD kreeg op dat moment de vergaande aardbeving uit de ruimte en Kora gebruikte haar krachten om haar zus te reanimeren.

De geheime dochter van Fitz en Simmons

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 6

Nu het gevecht eindelijk voorbij was, werd het meest opmerkelijke mysterie van Fitz en Simmons eindelijk onthuld. De echte verklaring dat de groep elkaar nooit meer zou ontmoeten. Het lijkt erop dat Fitz en Simmons lange stukken van hun eigen leven hadden doorgemaakt door tijdreizen te doorbreken en uit te werken hoe ze de Chronicoms konden stoppen. Dat hadden ze ook gedaan aan boord van de Zephyr, weggestopt in een verafgelegen driesterrenraamwerk waar Simmons als kind altijd naar had gekoesterd.

In die jaren had hun leven een bocht genomen toen ze begrepen dat Simmons verrassend zwanger was. Dus hadden ze hun kleine meisje, Ayla, aan boord van de Zephyr opgevoed. Eindelijk, na een tijdje, kwamen ze tot de conclusie dat de tijd was gekomen om de zaken recht te zetten en het verschil te maken; alles bij elkaar genomen moesten ze Alya iets anders geven dan de Zephyr om van te leven. Dit was de reden waarom Simmons zich onlangs zo in de war had gebracht toen ze even haar herinneringen ophaalde in Agents of SHIELD seizoen 7, aflevering 9; ze had haar geheugen van haar meisje schoongemaakt om haar veilig te stellen, maar welke moeder zou kunnen verdragen om te erkennen dat ze zich haar eigen kind niet heeft herinnerd?

Nu de Chronicoms verpletterd waren, realiseerden Fitz en Simmons zich dat ze ontslag moesten nemen bij SHIELD om het te waarderen als voogden te zijn. Er is een nieuwsgierige en enthousiaste ommekeer tussen het verhaal van Fitz en dat van Tony Stark in Avengers: Endgame. De twee onderzoekers braken tijdreizen, maar helemaal niet zoals Stark, Fitz had de kans om verder te leven en zijn Happily Ever After te hebben met zijn geliefde Simmons en hun meisje. Een gigantisch stuk daarvan is natuurlijk op grond van het feit dat Fitz achterbleef in plaats van een volledige oorlog te voeren, maar de gelijke is er nog steeds.

Mack wordt Marvel’s nieuwe Nick Fury

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 7

De finale van seizoen 7 van Agents of SHIELD stuurde snel een jaar en onthulde wat de oude SHIELD-groep was overkomen nu ze uit elkaar waren gegaan. Mack was hoofd van SHIELD gebleven en hij was in feite de nieuwe Nick Fury geworden, in ieder geval zwaaiend met de conventionele Fury-regenjas. Mack had SHIELD duidelijk veranderd in een verbazingwekkende, wereldwijde kracht en hij bleef op het dek van een van de SHIELD Helicarriers terwijl ze een missie troffen. Hij zal desalniettemin een totaal andere chef zijn dan Nick Fury; minder clandestien, meer adviserend, geeft zijn stafmedewerkers graag beduidend meer ruimte.

Yo-Yo’s nieuwe team en DC’s Flash-referentie

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 8

Yo-Yo’s troepen hadden zich enorm uitgebreid in Agents of SHIELD seizoen 7. Ze heeft van tevoren net een beperkte weergave van supersnelheid gehad, waarbij haar kracht te zien is in “explodes” die tot een hartslag blijven stijgen; ze zou consequent terugspringen naar haar startplaats als een jojo. In ieder geval nam ze deze limiet heel doelbewust op, vanwege de mentale littekens die ze had opgelopen voordat ze haar capaciteiten had verworven. Toen dat lukte, verwierf Yo-Yo echte supersnelheid, zonder enige beperking. Ook, zoals blijkt uit de scènes van een jaar na de feiten, zal ze haar supersnelheid blijven gebruiken als hoofd van een eersteklas SHIELD-groep.

Grappig genoeg liet de korte scène van Yo-Yo in het echte leven zien dat ze een rode jas droeg (zoals Flash, de speedster-heilige van DC), en de muziek die speelde deed denken aan DC’s The Flash. Het is een boeiend gebaar, en – gezien de Multiversal-onderwerpen in The Flash – zullen fans zich waarschijnlijk liever voorstellen dat DC en Marvel allemaal belangrijk zijn voor een vergelijkbaar Multiversum. De grappenmakers doen regelmatig zo’n suggestie, dus het is leuk om te zien hoe Agents of SHIELD hieraan meewerken.

Agenten van SHIELD kunnen niet langer bestaan ​​in de hoofd-MCU

Agents of SHIELD Season 7: What Happens Next and Ending Explained!! 9

De finale van seizoen 7 van Agents of SHIELD is een mooie en doordringende aflevering, maar de voltooiing ervan zal gemengd zijn voor fans — in feite in het licht van het feit dat het in principe onmogelijk is dat de show in ieder geval kan worden gezien als een kenmerk van de MCU . Het tijdschema is gewoon buitengewoon uniek voor de standaard MCU-versie; 2020 gezien tegen het einde is er een van rijke en dynamische verwachting, toen in de films 2020 halverwege de “Blip” was, toen een groot deel van het leven in het universum door Thanos was uitgeroeid.

Het is in principe onmogelijk dat een herlevend SHIELD Avengers: Endgame zou hebben doorgegeven, en ze zouden ook een punt hebben genomen in Spider-Man: ook ver van huis. Het lijkt er dus op dat de hoofdreeks van Marvel TV zichzelf officieel heeft gedegradeerd tot een andere gang van zaken dan de films, wat duidelijk maakt waarom het steeds verder van hen verwijderd bleek te zijn.

Dit betekent natuurlijk niet echt dat Marvel Studios de sterren van Agents of SHIELD niet naar de MCU kan brengen. Het gebruik van het Quantum Realm door de show bouwt op dat, hoewel deze serie niet bestaat in de fundamentele gang van zaken, deze bestaat als een onderdeel van een vergelijkbaar multiversum. Wonder Studios gaat het multiversum onderzoeken in de Loki-tv-serie en in Doctor Strange in het multiversum van waanzin, dus er is nog steeds veel vrijheid om een ​​deel van de SHIELD-sterren naar de standaard MCU te brengen.

Fans zouden hun verwachtingen waarschijnlijk niet moeten verhogen, aangezien er geen bewijs is dat Marvel Studios-president Kevin Feige over de gedachte nadenkt. Ondanks de fancampagnes heeft Chloe Bennet niets gehoord over het spelen van Quake in de films. Dus de sombere waarheid is dat dit vermoedelijk het stoppunt is voor Agents of SHIELD, de spin-off-serie die zijn eigen weg baande en zijn eigen fantastische folklore opbouwde.

Leave a Comment