Blackpink: The Movie Has Confirmed A Release Date| Know More

Knippert, ben je er klaar voor? Je favoriete meiden komen terug met een gloednieuwe film Blackpink: The Movie, ik weet dat je er niet enthousiaster over kunt zijn. Van het krijgen van Rose’s solo tot hun officiële grote comeback na 2 jaar, het was een geweldige reis voor jullie allemaal. De grootste meidengroep ter wereld, The Blackpink, heeft door de jaren heen geweldige prestaties geleverd, maar ik denk vooral dat vorig jaar geweldig voor hen was.

YG-entertainment, dat al een populair amusementsbedrijf uit de Zuid-Koran is, dat populair is vanwege hun artiesten als Big Bang en 2ne1, debuteerde in 2016 met Blackpink. Terwijl de meisjes in 2013 aan het oefenen waren om die perfecte meidengroep te worden. En het gebeurt!

Van het leren kennen van de beste K-pop meidengroep en het behalen van vele titels en prijzen, ze zijn hier.

Zoals een traditie van Zuid-Koreaanse mensen, die graag elke gelegenheid vieren en vooral de k-popidolen staan ​​erom bekend zich te verheugen op hun debuutdatum. Blackpink, die in 2016 debuteerde met hun nummer “Boombayah”, gaat dit jaar zijn vijfde verjaardag vieren.

Bij die gelegenheid brengen ze hun film uit voor hun Blinks.

In dit artikel gaan we het hebben over je favoriete meidengroep Blackpink en hun aankomende film in detail. Het zou een wereld voor me betekenen als mijn knippers dit artikel tot het einde kunnen lezen en commentaar kunnen geven op hoe ze dit artikel van een mede-knipperlicht leuk vinden.

Lees meer – Elite seizoen 4 staat eindelijk op Netflix| Sneak-peek op de show

Blackpink: de film

In 2020 kwam Blackpink met hun documentaire Light up the sky, een originele Netflix-video. De fans hielden van alles achter het proces en alles van hun concert en ze verdienden meer fans voor het fandom.

Dit jaar gaf YG-entertainment eindelijk een solo-album aan Rose, nadat ze er jarenlang voortdurend om had gevraagd. Aangezien het jaar ten einde loopt en YG erom bekend staat dat het feest viert met hun meisjes, hebben we “The Movie”

Soms denk ik echt dat het entertainmentbedrijf niet eens een naam kan vinden zoals ze het album als “The Album” hebben genoemd en nu de film als “The Movie”. Ik denk dat de volgende Lisa-solo zeker “The Solo” zal zijn. Nou, grappen uit elkaar, maar de film gaat plaatsvinden nadat het entertainmentbedrijf het eerder deze week officieel had aangekondigd. De fans zijn enthousiast over de film, aangezien deze draait om alle vijf jaar dat deze meisjes debuteerden.

Persoonlijk denk ik dat dit een slim idee is, aangezien zowel de fans als het bedrijf tevreden zullen zijn. We hebben elk deel van het leven van K-popidool al gezien via de video’s, maar wat ze ons zullen laten zien, zal anders zijn.

Blackpink: The Movie – Wanneer komt het uit?

Blackpink kpop-groep

De YG-entertainment bedrijf, dat het officiële Instagram-account van Zwartroze onthult dat de film binnenkort in première gaat. Eerder brachten ze alleen de releasemaand uit die we trouwens allemaal wisten, augustus.

Aangezien Blackpink in augustus 2021 debuteerde, zal het bedrijf de film waarschijnlijk in dezelfde maand uitbrengen. Maar nu hebben ze de bevestigde releasedatum vrijgegeven en fans kunnen niet enthousiaster zijn. De officiële releasedatum voor Blackpink’s The Movie is 4 augustus.

De tijd of datum kan variëren afhankelijk van de locatie en het bedrijf belooft ook de datum ervoor te maken. Ook zagen we op de officiële teaserfoto de namen van de leden, d.w.z. Jennie, Jisoo, Roos, en Lisa.

De film valt onder YG’s project van 4+1 en er is nog steeds hoop dat we voor het einde van dit jaar ook wat meer nummers zullen krijgen. Nou, Blinks kruist hun vingers om dit echt te laten gebeuren.

Geobsedeerd door romantische films? Nou, LIEFDE is iets dat een onderschatte show is, maar het publiek vond het geweldig.

Blackpink: The Movie – Waar gaat het over?

Blackpink: The Movie releasedatum

De documentaireshow Light up the sky uit 2020 draait om de vier jonge meisjes en hun reis naar het concert. De show omvat de Coachella-shows die werden bijgewoond door de meisjes, hun ervaring daardoor. We zagen ook verschillende artiesten tijdens de shows. Niet alleen dit, maar het verhaal omvatte enkele van de achter schermen van de meisjes en hun strijd voor en na het concert. Het geeft een goed inzicht in de flitsen van wat er binnen de show gebeurde.

Nu is de groep klaar om hun geheel nieuwe film uit te brengen en we kunnen gemakkelijk voorspellen hoe het eruit zal zien. Aangezien de film valt onder het project van Project 4+1, dat niets anders is dan het vijfde jarig jubileum van onze favoriete meidengroep.

Via deze video komen we allemaal de dingen tegen die met de Blackpink zijn gebeurd. Ik weet zeker dat de film ons meeneemt naar de reis van Blackpink door het begin, waar ze elkaar allemaal ontmoeten. Het zal ons meenemen naar de goede oude tijd waar de groep oorspronkelijk begon. Hun danschoreografie, hun liedjes.

Veel oogkleppen zijn zich ervan bewust dat alle vier de meisjes verschillende achtergronden hebben en dat ze eigenlijk gemaakt zijn om als een team samen te komen. Ik ben ook verheugd om de officiële video te zien, die waarschijnlijk niet door de fans is gezien. Door de video zou ik veel meer verwachten dan ik had verwacht.

Reageer wat je van de aankomende film vindt? Vertel ons over je voorspellingen over de film.

Hoe reageert de Blink op dit nieuws?

Blackpink: The Movie Has Confirmed A Release Date| Know More 1

Nadat het nieuws naar buiten kwam, was ‘The Movie’ trending aan de top op Twitter. The Blinks begonnen zich gek te voelen en ze waren opgewonden dat de film super snel zou plaatsvinden. Ik heb veel tweets gelezen van de fans die reikhalzend uitkijken naar de film.

Aan de andere kant stellen knipperingen het bedrijf constant gerust om de solo van Lisa en Jisoo uit te brengen. Ik vind het geweldig hoe dit fandom constant om elk lid geeft en op elke manier hun bestwil wil. Eerder eisten ze Rose’s solo en dat gebeurde dit jaar. In 2020 brachten de meiden hun eerste single uit, Ice Cream met een Amerikaanse artiest, Selena Gomez die in hit 100 in kaart kwam.

Conclusie

Blackpink brengt binnenkort zijn nieuwe film uit, The Movie, die binnenkort in 100 landen in première gaat. De film cast alle vier de leden van de Blackpink, namelijk Jisoo, Jennie, Rose en Lisa. De populaire Koreaanse meidengroep staat bekend om haar geweldige liedjes en prestaties over de hele wereld. Blackpink debuteerde in 2016 en deze film zal worden uitgebracht voor zijn vijfde verjaardag. Het entertainmentbedrijf YG heeft deze film uitgebracht ter gelegenheid van hun vijfjarig jubileum. Blinks wacht op de supersnelle release van de film.

Vond je dit artikel leuk? Reageer naar ons als je ook een recensie van de film wilt? We wachten op uw bericht.

Leave a Comment