Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed: Controversial Bob Was Amazing In Reality

De beroemde kunstenaar, Bob Ross, die bekend staat om zijn beroemde artistieke tekening en die iedereen het immense plezier van de eeuwigheid kan laten voelen, komt dit jaar met iets. Zijn levensgeïnspireerde documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed komt op het scherm en fans weten dat het hun tijd is om van hun artiestenleven te genieten.

Documentairefilms worden al populairder onder de mensen omdat het een kort inzicht geeft in het leven van hun favoriete beroemdheid. Het maakt niet uit hoeveel je van entertainmentfilms houdt, deze documentaires hebben een esthetisch en klassiek thema dat onze ziel verlicht.

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed laat zien hoe de man bewuster werd afgewezen door zijn eigen mensen toen hij er niet zo voor was. De documentaire volgt de schilder annex artiest die de roem verwierf in zijn jonge team en de mensen die zijn anime als hun winst namen,

Onlangs komen er elke maand veel gigantische OTT-platforms die voornamelijk Netflix bevatten met hun geweldige documentaires. In het artikel van vandaag gaan we lezen over: Bob Ross: Gelukkige ongelukken, verraad en hebzucht en zal de documentaire film zonder vooroordeel beoordelen. Als je de documentaire nog niet hebt gezien, dan kan dit je misschien helpen. In plaats van je lange uren in de film te verspillen, lees je dit artikel om er echt alles over te vinden.

Netflix heeft alle documentaires gemaakt en onlangs staat hun beroemde sportserie UNTOLD op hun platform. Als je een grote fan van sport bent en graag hoort over alle controverses, dan is ONTOLD: Malice at the Palace en UNTOLD: Deal with the Devil is voor jou.

Bob Ross: Gelukkige ongelukken, verraad en hebzucht

Bob Ross: gelukkige ongelukken, verraad en hebzucht

Een levensverhaal van een man die door sommige mensen als een gek en door velen als een idool wordt beschouwd. Het leven van de artiest Bob Ross was een grote achtbaan en zijn fans zijn nog steeds gek op hem na zijn overlijden. In de populaire wereld waar roem en geld slechts de twee dingen waren waar een persoon op kan hopen, wil Bob Ross iets anders.

Hij wil de wereld gewoon schilderen leren door hun kennis over deze artistieke kwaliteit te verbeteren, hoe is deze man dan in zo’n controversieel ding veranderd? Welnu, dit zal worden geportretteerd in de aankomende documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed.

Uit verbazing besloot Netflix de documentaire uit te zenden over het leven van Bob Ross die 25 jaar eerder de wereld verliet. Het komt voor veel mensen als een verrassing, want in deze tijd en die tijd vergeten mensen al alles waarin de artiest werd vastgehouden, maar deze nieuwste film is iets anders.

Geregisseerd door Joshua Rofe, die al een beroemde regisseur is, en zijn films zijn al erg geliefd bij de fans. De regisseur zegt dat hij de noodzaak vindt om de wereld kennis te laten maken met wat Bob Ross eigenlijk is en over zijn leven in een dagboek.

Bob Ross: gelukkige ongelukken, verraad en hebzucht: wat is het?

Bob Ross: serie gelukkige ongelukken, verraad en hebzucht

Netflix heeft het leven van kunstenaar Bob Ross teruggebracht in een foto die ooit een bekend persoon was vanwege zijn geweldige schilderijen. Ik weet niet of je op de hoogte bent van zijn werken of niet, maar de persoon was iets anders.

De nieuwste documentaire draait om het leven van de kunstenaar en hoe hij in alle controverses terechtkomt die hem de titel ‘Mad Man’ opleveren. Gelukkig laat de nieuwe serie dit niet echt over hem zien.

Nadat Netflix de officiële trailer van deze serie had onthuld, kwam er niets meer op het hoofd van het publiek. Mensen zeiden dat het leuk was dat Netflix niets heeft onthuld en drongen er bij de fans op aan om de serie ook echt te bekijken.

Bovendien stond het leven van Bob Ross volledig in het teken van zijn schilderijen en zijn show “The Joy of Paintings”, waardoor hij het speciale gastaanbod in “Good morning America” ​​afwees.

Als je de officiële trailer van de nieuwste documentaire Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed nog niet hebt gezien, laat me het je dan uitleggen. De release van de film staat al gepland en volgens de normen moet Netflix een officiële trailer uitbrengen. De officiële trailer is zeker uit, maar het zei niets.

De samenvatting luidt, “Tv-presentator Bob Ross (“The Joy of Painting”) brengt miljoenen vreugde als ‘s werelds beroemdste kunstinstructeur. Een strijd om zijn zakenimperium werpt echter een schaduw over zijn vrolijke bomen.”

Bob Ross: gelukkige ongelukken, verraad en hebzucht: recensie

Bob Ross: gelukkige ongevallen, verraad en hebzucht review

De nieuwe film die is uitgebracht, laat de mensen weten wie Bob Ross werkelijk is. Terwijl de mensen al bekend waren met deze uiterlijke persoonlijkheid maar een extreme blik van wat de persoon echt denkt achter deze schermen.

Rofee zei over hoe documentaire films tijd kosten en dat er tijden waren dat hij dacht dat er niets zou zijn voor documentaires. In een interview zei hij:

“We hebben een paar keer contact gezocht. Ze kozen ervoor om niet mee te doen. Ze moesten hun stuk zeggen via een paar verklaringen die ze ons bezorgden. Het zou geweldig zijn geweest als ze hadden meegedaan. Ze kozen ervoor om dat niet te doen en ik sta volledig achter alles in de film.”

Hij voegde er verder aan toe, “Mensen hebben de keuze of ze een product willen kopen of niet en de film is niet gemaakt met de bedoeling een pleidooi te houden. Ik wil gewoon dat mensen zich verbonden voelen met Bob op een manier die emotioneel meer diepgang heeft dan ze ooit de kans hebben gehad. Hij is meer dan 30 minuten op de show en hij is meer dan een meme.”

De documentaire laat ook zien hoe Steve’s verschijning in de show ook de makers meer dan ooit onder druk heeft gezet. De film zou naar mijn mening de ogen openen van sommige mensen die een verkeerd beeld van de kunstenaar hebben.

“Er was een machtsstrijd tussen ons, zou je zeggen. Er ontstond een kleine ruzie tussen ons. Ik wilde weggaan en mijn eigen ding doen en hij wilde dat ik deed wat hij deed. Er waren waarschijnlijk een paar jaar dat we niet veel praatten. Ik ben daar nog steeds een beetje boos over op mezelf.

Is er een officiële trailer van de documentaire film?

Omdat Netflix zich altijd heeft ingezet om enkele van de beste trailers voor hun shows te maken, denk ik dat ze deze keer iets unieks hebben gedaan. Vreemd genoeg staat de trailer van Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed zeker op hun officiële YouTube-account, maar de trailer onthulde niets. De persoon heeft zijn leven gewijd aan schilderijen en heeft gedurende zijn leven meer dan 5000 schilderijen getekend.

In de enorme entertainmentwereld waar we volledig afhankelijk zijn van de trailer om enkele plotdetails te onthullen, heeft Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed absoluut niets laten zien.

Ik zou je niet meer in verwarring brengen en hier is de trailer om je te helpen niets te concluderen omdat de maker niets in de trailer heeft gezegd. Bekijk jezelf en becommentarieer je reactie erop.

Wat zijn de kijkcijfers van de film?

De nieuwe Netflix-film zou de kinderjaren van alle mensen opnieuw opbouwen, want wie houdt er niet van de schildershow van Bob Ross. Bob Ross: Gelukkige ongevallen, verraad en hebzucht is nieuw Netflix documentaire film die je jeugd waarschijnlijk zou verpesten omdat deze film de positieve kant van de kunstenaar centraal stelt. Nadat Netflix de films uitbracht, weten we dat mensen enorm sprongen in de mogelijke kijkcijfers van de serie.

Bovendien zijn de beoordelingen voor sommige mensen de belangrijkste dingen om te controleren of de serie de moeite van het bekijken waard is of niet. De nieuwste documentaire film heeft geweldige beoordelingen en voordat je dit artikel beëindigt, moet je dit zien.

IMDB-beoordelingen – 7.1/10

Rotten Tomatoes – 72%

Leave a Comment