Chicago Fire Season 7: Let Us Know More

Chicago Fire seizoen 7 werd uitgebracht in het jaar 2018. Ik weet zeker dat je de zevende van deze dramaserie hebt gezien. Deze serie belicht realistisch actiedrama dat ons allemaal in een dilemma laat over hoe men niet van de serie kan houden.

Chicago Fire Seizoen 7: Over de serie

Chicago Fire is een Amerikaanse dramatische televisieserie. De serie is gemaakt door Michael Brandt en Derek Haas. De uitvoerend producent van de show was Dick Wolf. De serie ging in première op NBC in het jaar 2012 op 10 oktober. De serie heeft in totaal negen seizoenen. En het negende seizoen werd uitgebracht in het jaar 2020 op 11 november. En de laatste aflevering van het negende seizoen kwam uit op 26 mei 2021.

Op 27 februari 2020 werd bekend dat ook het tiende en het elfde seizoen uitkomen. In het jaar 2018, op 26 september, ging het zevende seizoen in première. En de laatste aflevering werd uitgezonden op 22 mei 2019. Het totale aantal afleveringen in het zevende seizoen was 22. De speelduur van elke aflevering is 42 minuten. Maar het tijdslot van de show is gewijzigd, namelijk van donderdag 22:00 uur tot woensdag 21:00 uur.

Lees meer over Kater 4.

Chicago Fire Seizoen 7: Plot en de cast

De show belicht zowel het persoonlijke als het professionele leven van brandweerlieden. De show toont duidelijk het reddingspersoneel en paramedici van de brandweer van Chicago in de fictieve Firehouse 51, de thuisbasis van de fictieve Engine Company 51, Truck Company 81, Rescue Squad Company 3, Battalion 25 en Ambulance 61. Na de dood van de veteraan brandweerman Andrew Darden neemt de spanning in huis toe met gevechten.

Chicago Fire Seizoen 7: Laat ons meer weten

Luitenant Matthew Casey, bevelvoerend officier van Truck Company 81, en luitenant Kelly Severide, bevelvoerend officier van Rescue Squad Company 3 waren betrokken bij het gevecht met elkaar. Ze begonnen elkaar de schuld te geven van de dood van hun oude vriend en collega. Peter Mills, een brandweerkandidaat die de leiding heeft over vrachtwagenbedrijf 81, volgt de voetsporen van zijn vader, ondanks dat zijn moeder hem daar zoveel bezwaar tegen had.

De cast van de zevende serie omvat:

  • Jesse Spencer als luitenant/kapitein Matthew Casey
  • Taylor Kinney als luitenant Kelly Severide
  • Kara Killmer als paramedicus Sylvie Brett
  • David Eigenberg als brandweerman Christopher Herrmann
  • Yuri Sardarov als brandweerman Brian “Otis” Zvonecek
  • Joe Minoso als brandweerman Joe Cruz
  • Christian Stolte als brandweerman Randy “Mouch” McHolland
  • Miranda Rae Mayo als brandweerman Stella Kidd
  • Eamonn Walker als bataljonschef Wallace Boden
  • Annie Ilonzeh als paramedicus Emily Foster

Chicago Fire Seizoen 7: Laat ons meer weten

Dus ja waar wacht je nog op? Ga nu alle negen seizoenen van de serie Chicago Fire bekijken Amazon Prime-video.

En als je er meer over wilt lezen Violet Evergarden Seizoen 2, Klik hier.

Leave a Comment