Cinderella 2021: Starts Streaming on Amazon Prime

Er zijn tal van opvattingen over de “Assepoester” verhaal sinds de fantasie aanvankelijk honderden jaren eerder opdook in de totale publieke kennis. Het is het prachtige verhaal van een bescheiden jongedame die gedwongen wordt het huis te redden voor haar stiefmoeder en twee stiefzusters, die dienovereenkomstig door haar goddelijke helper van de puinhoop wordt gered.

Met een jurk en een gecharmeerde mentor wint ze de overweging van de soeverein. Alles vernietigt zichzelf echter om 12.00 uur. Ze laat een eenzame glazen schoen achter en moet vertrouwen op haar echtheid en goedheid om zich weer bij de heerser te voegen en zijn hart en de kroon te garanderen.

Veel wendingen in deze verbazingwekkend opmerkelijke fantasie zijn sindsdien op het scherm gezet. Van “Een Assepoester verhaal” naar Rogers en Hammerstein’s Broadway-samenvatting met betrekking tot het verhaal. Amazon’s versie van het verhaal begon als Sony-foto’s’ interpretatie van het verhaal. De streaminggoliath heeft de film de laatste tijd voor circulatie gekregen nadat Sony de levering van de film keer op keer terugdrong, volgens Deadline.

Wie zitten erin, wanneer wordt het afgeleverd en waar gaat het over? Je hoeft niet te wachten tot twaalf uur om te ontdekken.

Waar gaat Assepoester van Amazon over?

Cinderella 2021: Starts Streaming on Amazon Prime 1

Per Deadline kunnen kijkers hopen een soort “wind” op de oude fantasie te zien. Terwijl de opbouw van het verhaal waarschijnlijk zal doorgaan zoals voorheen, direct naar de glazen schoenen en oprechte dans.

Deze film zal ‘muzikaal bepaald’ zijn, volgens Vulture, en zich voegen bij popmelodieën met nieuwe nummers van Cabello. De logline voegt eraan toe dat de “Champion is een verlangende jongedame wiens fantasieën groter zijn dan de wereld zal toestaan.

Bovendien, Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studio’s, onthulde aan Deadline dat, “[p]Roducer James Corden en de filmgroep hebben deze dierbare fantasie genomen en het opnieuw gedaan met een helder, stimulerend gezichtspunt dat zal weerklinken bij menigten en gezinnen over de hele planeet.

Hoe dit zal contrasteren met de talrijke muzikale en feministische kijk op het materiaal dat tot nu toe is ontstaan ​​en afgeleverd, is nog niet duidelijk. Will, er zijn nog meer bochten, bijvoorbeeld de stiefzusters die nadenken.

De stiefmoeder die haar verklaring heeft om meedogenloos te zijn, of de illustere familie die minder uitnodigend of ingewikkelder is dan ze op het eerste gezicht lijken? Kijkers moeten wachten tot ze vallen om te zien of dit streven zichzelf zal veranderen in een grote pompoen.

Wie schittert in Assepoester van Amazon?

Cinderella 2021: Starts Streaming on Amazon Prime 3

Zoals aangegeven door Vulture, zal Amazon’s bewerking van Assepoester een diagram bevatten dat de popzangeres bestrijdt. Eerder speelde Fifth Harmony Camila Cabello in de hoofdrol en haar acteerpresentatie op groot scherm. Het werk van Fab G., door Vulture afgeschilderd als een geslachtsloze goddelijke helper, zal de Emmy-winnende ‘Posture’-ster, Billy Porter, zijn.

Verschillende personen uit de cast zijn toneel- en schermster Idina Menzel, die de afschuwelijke stiefmoeder Vivian en Nick Galitzine zal verbeelden. Ze zullen de genegenheidspremie van Cabello, prins Robert, verbeelden.

Minnie Driver speelt zijn moeder, koningin Beatrice, terwijl Pierce Brosnan de vader van Robert is, de heerser. Maddie Baillio en Charlotte Spencer zullen de stiefzussen van Assepoester verbeelden. Terwijl John Mulaney, Romesh Ranganathan en James Corden haar lakeien en muizenmetgezellen zullen verbeelden.

Missy Elliott zal in de tussentijd de Stadsomroeper uitbeelden. Broadway World zegt dat de cast ook Tallulah Grieve bevat als prinses Gwen. Luke Latchman speelt Griff, Fra Free in de rol van Hench en Mary Higgins als prinses Laura. Beverley Knight is bovendien in de cast.

Corden treedt bovendien op als co-maker van de film, net als Leo Pearlman, Jonathan Kadin en Shannon McIntosh. Met Louise Rosner en Josephine Rose als hoofdproducenten. Kay Cannon componeerde en coördineerde deze bewerking.

Wanneer wordt de Assepoester van Amazon geleverd?

Cinderella 2021: Starts Streaming on Amazon Prime 5

Assepoester wordt uitgebracht op 3 september 2021 op Amazon.

De film was aanvankelijk gepland voor a 5 februari 2021 bezorging door Sony, zoals aangegeven door Screen Rant. “Assepoester” werd vervolgens teruggedrongen tot een dramatische opleverdatum halverwege 2021, over het algemeen tot juli, volgens de deadline. Hoe het ook zij, “Assepoester” is de laatste tijd verzameld door Amazon Prime.

Gezien het denken van James Corden, Assepoester begonnen met de opnames in februari 2020. Desalniettemin, op dezelfde manier als andere filmcreaties op het moment dat de opnames in maart werden opgeschort vanwege de pandemie. Met een opname dan, op dat moment doorgaand in augustus 2020 en omhullend in september.

Assepoester was aanvankelijk gepland voor een filmrelease in juli 2021. Toch was het een van de vele films die sindsdien zijn gaan gutsen te midden van de voortdurende kwetsbaarheid van de filmindustrie. Sony Pictures bood in mei 2021 de rechten aan Amazon aan. Deelnemen aan de nieuwe aanwinsten van het streamingmonster van Komende 2 Amerika en De oorlog van morgen.

Leave a Comment