Clifford the Big Red Dog: It Is Finally Coming!!

Het gebeurt eindelijk. Geen oplichterij, geen fantasie, geen niet-bestaand verhaal. Na bijna 60 jaar rusteloos handenwringen, liefhebbers van “Clifford de grote rode hond” kunnen eindelijk anticiperen op een manifestatie op groot scherm van hun #1 Hond die groot en rood is.

Voor de onverlichte, Clifford is een hond, ongewoon in grootte en in de merkwaardige toon van zijn huid. Voor het eerst gepresenteerd in het Kleine Papieren Boekje “Clifford de grote rode hond” in 1963 is hij sindsdien uitgegroeid tot een Big Multimedia Franchise, gemaakt van vele prentenboeken, een paar tv-series, leerzame computerspelletjes. Een eindeloze stoet van individuele optredens op Scholastic boekenbeurzen.

CGI heeft eindelijk de visie van seriemaker Norman Bridwell en honden gevonden. Als alles gelijk was, zouden de maten nu zonder aarzelen kunnen worden gemaakt door middel van geavanceerde tovenarij. Daarom zijn Clifford en zijn entourage van houders klaar om de films met hun essentie te verfraaien. Dit is wat we tot nu toe weten.

Wat is het verhaal van Clifford de grote rode hond?

Clifford the Big Red Dog: It Is Finally Coming!! 1

Langdurige gebruikers van dit artikel zullen op dit moment weten dat: Clifford is een grote rode hond. Hoe kon hij in ieder geval zo groot worden? Wat meer is, waarom zou hij zeggen dat hij zo rood is?

Clifford de grote rode hond” wenst niet minder dan een van deze vragen te beantwoorden. Het verhaal draait rond Emily Elizabeth, een middelbare scholier die moeite heeft om erbij te horen. Emily eindigt al snel met een Kleine rode hond bij een buitenaardse dierenwinkel.

Op het moment dat ze de eigenaar vraagt ​​hoe groot het hondje zal worden. Hij onthult haar dat het afhankelijk is van het bedrag dat ze aanbidt het kleine beestje. Dit soort spelplan is de reden waarom gepassioneerde kinderen met bovennatuurlijke insectenboerderijen het niet lang volhouden.

Emily koestert de kleine rode hond zo veel dat hij in een grote rode hond verandert, wat ongetwijfeld veel vernedering opwekt voor Emily’s oom. Het duurt niet lang voordat deze grote rode hond in een breed scala van achterbaksheid terechtkomt, opschudding veroorzaakt en dingen doet die honden doen, maar op een grotere, rodere manier.

Het duurde niet lang of een organisatie die met erfelijke eigenschappen werkt, raakt opgewonden door het DNA van Clifford te gebruiken om allerlei Big Red-huisdieren te maken, en Emily en haar oom moeten een poging doen om ze te stoppen, wat acceptabel is, omdat je gewoon weet dat er iemand is die misschien luistert die echt in het bezit zou kunnen komen van Big Red Fretten.

Wie speelt de hoofdrol in Clifford the Big Red Dog?

Clifford the Big Red Dog: It Is Finally Coming!! 3

Dus wie speelt in “Clifford de grote rode hond?” Een grote lange lijst van individuen, dat is wie.

De stem van Clifford is David Alan Grier van “In Living Color”. Cliffords liefste metgezel, de tolerante en eindeloos begripvolle Emily Elizabeth, wordt gespeeld door Darby Camp van Netflix’s “De Kerstkronieken” serie. Ze wordt opgevangen door haar oom Casey, gespeeld door Jack Whitehall uit “Slecht onderwijs.”

Ondanks zijn alarmerende geschiedenis met wezens in dierenwinkels, waarbij papegaaien bijzonder lastig hebben gedemonstreerd. John Cleese zal verschijnen als Mister Bridwell. De bovennatuurlijke eigenaar van een oude dierenwinkel die Emily helpt bij het opsporen van haar nieuwe pup.

Kenan Thompson speelt de verbaasde dierenarts van Clifford, “Raya en de laatste draken” Izaac Wang toont Emily’s buurman Owen, en Tony Hale uit “Veep” en “Gearresteerde ontwikkeling” speelt Peter Tieran, een andere persoon wiens inspiraties nog steeds niet ontdekt kunnen worden. Het is evenmin bekend of de landeigenaar van Emily Elizabeth zal komen opdagen. Ongeacht of de persoon de manier waarop ze deze specifieke schadepost volledig bewaren, oprecht zal prijzen.

Wanneer verschijnt It in de bioscoop?

Clifford the Big Red Dog: It Is Finally Coming!! 5

Stoere fans die de vooruitgang van de “Clifford de grote rode hondfilm en zij zijn legers zullen u graag informeren over de obstakels waarmee de schepping is geconfronteerd. In 2015 kondigde ComingSoon aan dat de transformatie in december 2016 zou worden vrijgegeven.

Hier zijn we, vijf jaar meer gevestigd of 35 in Big Red Dog-jaren en met ondubbelzinnig nul levensechte Clifford de Grote rode hond bewegende beelden om te laten zien voor onze totale moeilijkheid. Toen kwam op dat moment 2020, en een gegarandeerde leverdatum die gedwongen werd heroverwogen vanwege theaterbeëindigingen.

Gelukkig is de lange, kille, Cliffordless winter eindelijk aantrekkelijk voor een nabije. In het geval dat het lot delicaat blijkt en het wiel van de geschiedenis wordt geleid door een consistente hand. “Clifford de grote rode hond“zal in de bioscoop verschijnen” 17 september 2021.

Dit zet de film meteen op een spoedcursus met de nieuwe show van Clint Eastwood “Huil Macho”, die diezelfde dag verscheen. Het geeft het slechts meerdere weken om zijn balans in de bioscoopwereld te ontdekken voordat Tom Hardy het opneemt tegen een Big Red Serial Killer in “Venom: Let There Be Carnage.”

Leave a Comment