Cruella Sequel Confirmed: Release Date and More

Cruella is een komische showfilm die het begin volgt van de gelijknamige persoon terwijl ze verandert van een jeugdige en verlangende dame in de prestigieuze pelsaanbiddende schurk zoals we haar kennen. De film wordt gecoördineerd door Craig Gillespie (‘I, Tonya’), en het scenario is gecomponeerd door Dana Fox en Tony McNamara. Nu kijken de fans uit naar Cruella-vervolg.

De film heeft positieve audits gekregen van experts en vertelt een fantastische geschiedenis van de beroemde Disney-schurk. De afsluiting van de film nodigt uit tot meer verhalen en fans roddelen vanaf nu over een vervolg. In het geval dat je een van de fans bent die een groter aantal Cruella op je scherm. Dit is waar je aan moet denken over de kans op een Cruella vervolg.

Lees ook – Karen Trailer, cast en releasedatum

Het verwachte plot van Cruella-vervolg

In de film, Estella ontdekt dat zij het kleine meisje van de barones is en dat de laatste haar adoptiemoeder heeft vermoord. Estella rechtvaardigt het overlijden van haar adoptiemoeder door de barones gepakt te krijgen voor haar overtredingen. De sluiting maakt de verandering van Estella in Cruella de Vila. De film is echter duidelijk geen directe prequel of spin-off van de film 1996 verrassend realistische film’101 Dalmatiërs.’ Dat gezegd hebbende, zijn er echter tal van voorbeeldige componenten uit dat verhaal beschikbaar.

De film beschrijft de relatie tussen Cruella en de crimineel Jasper en Horace. Uiteindelijk helpen ze haar om de Dalmatiër puppy’s. De Dalmatiërs worden bovendien sterk geassocieerd met ongelukken in het leven van Cruella. Roger en Anita, die een belangrijke rol spelen in de film uit 1996, net als in 1961 geanimeerde vorm van Dodie Smith’s voorbeeldige roman ‘De Honderd-en-een Dalmatiërs,’ ondersteunen bovendien spelers. Pongo en Perdita, de hoektanden die worden opgeëist door Roger en Anita, worden gepresenteerd in een mid-credits scene.

EEN Cruella vervolg zou deze componenten kunnen samenvoegen om een ​​volledig nieuw verhaal te maken dat onvolledig wordt gewekt door ‘101 Dalmatiërs’, maar vanuit het oogpunt van Cruella. Het zou ook de persoon van Cruella kunnen aanmoedigen door haar haat voor de Dalmatiërs op te sommen en haar in een echt bedreigende figuur te veranderen. Desalniettemin blijft het nog niet duidelijk of het vervolg een directe hervertelling is van ‘101 Dalmatiërs‘. Een Cruella-gecentreerd verhaal (dat haar verder vormt tot de hond die de duivel veracht) of een mix van beide.

De cast van Cruella 2

Cruella Sequel Confirmed: Release Date and More 2

‘Wreedheid’ sterren Emma Stone in de nominale baan terwijl Emma Thompson speelt de essentiële vijand, barones von Hellman. Paul Walter Hauser en Joel Fry spelen de criminelen Horace en Jasper. Mark Strong speelt John, de medewerker van de barones. Kirby Howell-Baptiste en Kayvan Novak verschijnen in kleine delen als Anita en Roger. We verwachten dat Stone, Hauser en Fry hun rol in een vervolg zullen herhalen. Terwijl Thompson en Strong mogelijk terugkeren, afhankelijk van het verhaal. Howell-Baptiste en Novak zouden een grotere baan kunnen hebben in de Cruella-vervolg.

Cruella Vervolg Releasedatum

Cruella Sequel Confirmed: Release Date and More 4

‘Wreedheid’ werd bezorgd door Walt Disney Studio’s Motion Pictures op 28 mei 2021, in de bioscoop en verder Disney+. De waarheid is dat de film op 18 mei 2021 zijn debuut maakte in Los Angeles, en beschouwde het als een van de belangrijkste rode loper-evenementen in de nasleep van de pandemie. De film vormt Cruella’s geschiedenis van een jeugdige en capabele jongedame die gedwongen werd in de stad te wonen tot een symbool van de designindustrie. Terwijl het doel van ‘Cruella‘ is altijd geweest om de geschiedenis van de gelijknamige persoon te vertellen. Het legt veel basis voor een vervolg en bevat een mid-credits-scène om iets vergelijkbaars te provoceren.

Lees ook – Weerwolven binnen: recensie en waar te kijken

entertainers Emma Stone en Emma Thompson hebben hun voordeel gecommuniceerd in een vervolg. Toch zei dat het afhankelijk is van het verzamelen van de hoofdfilm. “Ik verwachtte het op te zetten. Dus in ieder geval kunnen we die discussie hebben,‘, zei chef Gillespie in een ontmoeting met Comic Book. entertainers Paul Walter Hauser en Joel Fry, die ondersteunende onderdelen aannemen. Ze adviseerden de vervolg kan een verandering zijn van ‘101 Dalmatiërs’ of een ander Cruella-gecentreerd verhaal.

Ik vertrouw erop dat het Cruella, Cruella 2, aanzienlijk meer gaat Cruella, en daarna lijkt een 101 Dalmatiërs op de derde in de set van drie,” zei Hauser in een soortgelijke vergadering. Dus de positieve reactie van de experts, de interesse werd getoond door de cast-individuen, en de mid-credits scene stelt voor dat een Cruella vervolg is ongetwijfeld wenselijk. Moet de studio het tweede deel in de komende maanden groen licht geven? ‘Cruella 2‘ zou op onze schermen kunnen verschijnen in 2023 hoogstens punctueel.

Leave a Comment