Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Release Date Delayed

De prominente persoon van Marvel stripboeken, Doctor Strange, komt binnenkort terug met zijn verbijsterende ficties. Doctor Strange in the Multiverse of Madness is de spin-off van Dokter Vreemd (2016). Doctor Strange in het multiversum van waanzin wordt de 28e film van de Marvel Cinematic Universe (MCU). De chef en co-essayist van Doctor Strange, Scott Derrickson, had sinds 2016 plannen voor een spin-off.

De titel van de film werd in 2019 uitgeroepen. Scott Derrickson noemde enkele innovatieve contrasten en verliet de film die vervolgens in april 2020 door Raimi werd overgenomen. De opnames van de film beginnen meteen: New York, Londen, Los Angeles , en Vancouver zal belangrijk zijn voor de opnames.

Doctor Stephan Strange uit Amerikaanse stripboeken is de meest liefdevolle anekdotische persoon die wordt verspreid door Marvel-funnies. Geïnspireerd door de duistere tovenarij, componeerde Stan Lee deze tovenaar en de spiritistische persoon die de verdediger van de aarde is van uiterlijke betoverde en riskante krachten. Doctor Strange is ook een expert op het gebied van hand in hand vechten en spiritistische krachten.

De serie die begon met een verbazingwekkend bekwame maar aanmatigende specialist die zijn hand verloor in een spatbordbuiger, is nu voortgezet met het nieuwe verbluffende verhaal als dokter vreemd in het multiversum van waanzin.

Doctor Strange in het multiversum van waanzin: plot

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Release Date Delayed 1

Hier is de normale plot voor de nieuwe film, uit de eerste rapporten van de makers. Zo verloopt de verhaallijn in het stripboek. In Kamar-Taj is Doctor Strange op dit punt desolaat. Hij keert terug naar de VS, waar hij wat energie steekt bij Christine Palmer. Doctor Strange neemt Palmer mee naar Kamar-Taj en toont haar wat betovering. Ze rusten samen waar vreemd een vreselijk krijgt waar hij vecht met een boze geest.

Edelman Mordo heeft hulp nodig van Nightmare en Dormammu om dokter Strange te vermoorden. Dokter Vreemd ontmoet een jongedame, Clea, die hem helpt de boze geesten te vernietigen. De jongedame vertelt vreemd dat ze de nicht van Dormammu is en hem moet vermoorden. Daarvoor heeft ze zijn hulp nodig. Doctor Strange is het daarmee eens en ze leren elkaar echt kennen.

Wong krijgt zijn nieuwe understudy, Christine Palmer. Strange is buitengewoon verbaasd haar te zien. Clea verlangt naar haar, wetende dat ze de ex van Strange is. Ze hebben allebei een tovenarijgevecht, waarbij Palmer de wedstrijd wint. Aristocraat Mordo en Nightmare komen samen overeen om dokter Strange te vermoorden.

Strange en Wong sturen Clea en Palmer samen om Mordo te vermoorden, maar ze floppen totaal. Palmer keert terug naar de VS. Wong, Strange en Clea treffen een regeling om Mordo te doden en Nightmare uit te roeien. Doctor Strange raakt verbijsterd als hij die nare droom realiseert en Mordo werkt samen. Mordo gaat ze vermoorden, maar Palmer komt en valt hem aan. Mordo keert terug naar de aarde, waar vreemd hem doodt door een wapen op hem te steken.

Palmer, Wong en Strange gaan naar de aarde terwijl Clea in Dark Dimension blijft om haar oom Dormammu te vermoorden. Doctor Strange, Wong en Palmer zullen de Kamar-Taj reconstrueren.

Wie zit er in de Doctor Strange in het Multiverse of Madness Cast?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Release Date Delayed 3

Behalve Benedict Cumberbatch, Dokter Vreemd 2 zullen ook de komst zien van Benedict Wong, Rachel McAdams en Chiwetel Ejiofor, die hun baan vanaf 2016 zullen hernemen Dokter Vreemd. Bovendien, afgezien van Doctor Strange, zal de voortzetting ergens rond een andere zijn Wreker klaar.

Elizabeth Olsen is vanaf nu bevestigd voor de film en ze zal worden vergezeld door MCU-beginner Xochitl Gomez. Gomez is het meest populair vanwege haar werk in The Baby-Sitters Club van Netflix. Afgezien van deze bevestigde castings, is er een bericht dat Jett Klyne en Julian Hilliard. Ze speelden Wanda’s tweelingkinderen Billy en Tommy in WandaVision, werden gespot op de filmset.

Er zijn ook berichten dat Tom Hiddleston zal verschijnen in Dokter Vreemd 2 maar dit is op dit moment nog niet bevestigd. Sam Raimi’s vaste collega en Evil Dead-ster Bruce Campbell heeft er ook op aangedrongen dat hij mag verschijnen in Dokter Vreemd 2. Ook gezien de verbindingen met Spider-Man: Geen weg naar huis, is het denkbaar dat ofwel Tom Holland, Tobey Maguire of Andrew Garfield in de film zou kunnen verschijnen. Idealiter hebben we een duidelijker beeld naarmate we dichter bij de leveringsdatum komen.

Doctor Strange in het multiversum van waanzin: releasedatum

Doctor Strange in the Multiverse of Madness: Release Date Delayed 5

Doctor Strange in the Multiverse of Madness was oorspronkelijk gepland voor een 7 mei 2021 levering. Maar met alles wat er op de planeet gaande is, moesten de plannen veranderen en het is momenteel gekozen voor een 25 maart 2022 levering.

De opnames vonden plaats tussen november 2020 en april 2021 met een korte pauze vanwege de toegenomen beperkingen in het VK (waar het filmen was) medio 2021.

Alles is nu helemaal klaar, maar uitstel, dus idealiter de maart 2022 leveringsdatum hoeft niet meer te veranderen.

Leave a Comment