Fantastic Four: John Cena Could Join Fantastic Four

De Fantastische vier komt terug naar films en er is motivatie om hoopvol te zijn dat deze vierde manifestatie op groot scherm van de supergroep degene zal zijn die voor zaken zorgt.

Zonder twijfel heeft de eerste familie van Marvel een aantal extreme herinneringen gemaakt en de sprong naar verrassend realistisch gemaakt. Beginnend met een schandalige onderneming uit de jaren 90 die er nooit is gekomen. Terwijl twee latere pogingen bovendien in hoge mate tot betreurenswaardige reacties van fans hebben geleid.

Desalniettemin zijn de Richards deze keer in de beschermde handen van maker Kevin Feige. Hij heeft het geheel verbluffend geconstrueerd Marvel Cinematic Universe met tot nu toe niet veel struikelblokken.

In een nieuwe tijdelijke snit die aanstaande Marvel-films aanmoedigt. Disney bevestigde inderdaad dat Fantastische vier is een eigendom in een dynamische wending. Ondanks dat het er naar uitziet dat de film nog lang niet klaar zal zijn.

Maar wees nooit bang, echte aanhangers! We letten op alles FF en hebben ons verzameld. Alles wat we tot nu toe weten met betrekking tot de langverwachte reboot voor uw voordeel. Lees verder!

Mogelijkheid dat John Cena zich bij Fantastic Four voegt

Fantastic Four: John Cena Could Join Fantastic Four 1

John Cena is in korte tijd een grote naam geworden in Hollywood, vanwege zijn banen in beroemde films als “Trein wrak, ” “Blokkers,” en “Hommel.” De meeste mensen zagen de laatste tijd de WWE-ster een kampioenspresentatie geven als Christopher Smith AKA Vredestichter in James Gunns “De Suicide Squad.”

Hij intrigeerde Gunn en Warner Bros. duidelijk ook met zijn kans in de film. Gezien de studio groen licht gaf aan het concept van de chef om de persoon zijn eigen onafhankelijke te geven HBO Max serie. Vervolgens, “Vredestichter” is ingesteld om een ​​grote verschijning te maken op de webgebaseerde functie in januari 2022. Het zal fascinerend zijn om te zien waar de persoon vanaf dat punt heen zou kunnen gaan.

De mogelijkheid van de studio om zulke talloze verschillende soorten verhalen aan te kunnen, houdt ook in dat Marvel een uitgebreide lijst heeft met stripboekpersonages die in principe klaar staan ​​voor hun debuut op het grote scherm. Dat omvat een “Fantastische vier” personage dat John Cena zegt dat hij graag zou willen verjongen voor Marvel.

John Cena zou erover nadenken om The Thing in de MCU te spelen

Fantastic Four: John Cena Could Join Fantastic Four 3

Tijdens een recente video voor Esquire kreeg John Cena verschillende vragen om op te reageren. Met het merendeel had hij plezier en maakte hij grappen. Desalniettemin was een van de vragen die hem werden gesteld of hij Ben Grimm AKA The Thing liever zou spelen in Marvel’s aanstaande “Fantastische vier” film.

De ster had een geweldige reactie en zei: “Ik zou aan bijna alles denken. Ik denk dat het een fatsoenlijke benadering van het leven is om jezelf open te stellen voor keuzes en alternatieve standpunten.Het is een antwoord dat zijn voordeel in de job ondubbelzinnig duidelijk maakt. Verbazingwekkend genoeg is hij niet meer bijzonder in het spelen van vreemde personages op het scherm.

Het opnemen van de “Fantastische vier” baan zou ook een eenvoudiger beroep kunnen zijn voor de ster dan het spelen van Peacemaker was op het terrein. The Thing zal blijkbaar worden gemaakt met behulp van CGI – behalve als Marvel ervoor kiest om de persoon voor alle doeleinden te maken. Het ziet er echter niet naar uit dat Cena de baan in ieder geval zou afkeuren. Met de entertainer toe te voegen: “Dit zou gewoon iets zijn dat ik zou kunnen overwegen op grond van het feit dat ik mijn standpunt open wil houden voor nieuwe dingen.”

Spider-Man: Ver van huis“chef Jon Watts zal de leiding hebben over Marvel’s uitzonderlijk verwachte”Fantastische vier” film. Toch lijkt de inhoud van de film momenteel niet af te zijn. Dat betekent dat de studio er op dit moment waarschijnlijk geen entertainers voor heeft. Zeker, Justin Kroll van Deadline tweette in februari dat Marvel amper de tijd had die hij doorbracht met het verzamelen van auteurs voor de film.

Dus het zal hoogstwaarschijnlijk enige tijd duren voordat fans te weten komen over de onderneming. Dat houdt in dat, terwijl John Cena is echt een buitengewone beslissing voor Het ding. Fans hoeven alleen maar achterover te leunen en te kijken met wie Kevin Feige en Marvel Studios uiteindelijk de baan opgaan.

Wanneer is de leverdatum van Marvel’s Fantastic Four?

Fantastic Four: John Cena Could Join Fantastic Four 5

Fantastic Four heeft op dit moment geen leveringsdatum en het nieuwe tijdelijke geheim van Marvel Studios waarin hun filmrecord wordt geprezen, bevestigde dat we de film nog een tijdje niet zullen zien.

Terwijl het door een verbazingwekkende appèl liep van de ondernemingen die werden ontwikkeld, werd Fantastic Four dood om door te gaan met het overzicht en was het de enige film zonder de leveringsdatum te vergelijken.

Bevestigd om op een gegeven moment te komen Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5 mei 2023). Het allersnelste dat we daarop kunnen anticiperen Fantastische vier zou in films moeten verschijnen midden zomer 2023.

In februari 2021 leerde Deadline Hollywood-journalist Justin Kroll Twitter-aanhangers dat: Marvel Studios was nog maar net begonnen met het ontmoeten van waarschijnlijke essayisten voor de film en dat het “een tijdje” zou duren voordat de opnames zouden beginnen.

Leave a Comment