Galaxy M32: Samsung Unveils New Affordable Phone

Galaxy M32 geïntroduceerd. De aandacht trekken met zijn betaalbare prijs, de Galaxy M32 maakt indruk met zijn schermprestaties.

Samsung blijft zijn smartphonefamilie uitbreiden. Het bedrijf, dat zich onlangs heeft gericht op prijs- en prestatieproducten, kondigde zijn nieuwe model aan tijdens een evenement in India.

Samsung genoemd Galaxy M32, trekt de telefoon de aandacht met zijn functies en prijs. Dit is wat u moet weten over de telefoon, die naar verwachting in juni in India te koop zal zijn.

Samsung Galaxy M32-functies

Gepositioneerd op het instapniveau met zijn functies, de Samsung Galaxy M32 haalt zijn kracht uit de Helio G80-processor van MediaTek. Deze processor, die wordt gebruikt in telefoons zoals Xiaomi Redmi 9 en Realme 6i, heeft een 2,0 GHz CPU-frequentie en Mali-G52 MC2 grafische verwerkingseenheid. Als we naar de RAM-kant kijken, zijn er twee opties, 4 en 6 GB. Afhankelijk van de capaciteit die je koopt, krijg je 64 of 128 GB opslagruimte.

De telefoon, die schittert met zijn schermgedeelte, gebruikt een zeer capabel paneel voor zijn klasse. Het toestel wordt geleverd met een 6,4-inch Super AMOLED-scherm met Full HD+ resolutie en 90Hz hoge verversingssnelheid. De Samsung . wordt geleverd met een quad-cameraarray aan de achterkant Galaxy M32 trekt de aandacht met zijn fotografische mogelijkheden. Dit zijn 64 Megapixel hoofdcamera, 8 Megapixel ultragroothoek, 2 Megapixel macro en 2 Megapixel dieptesensor. Aan de voorkant zit een 20 Megapixel selfiecamera.

Samsung Galaxy M32, die ook ambitieus is over de batterij, heeft een enorme batterij van 6000 mAh. Het bedrijf, dat zich ervan bewust is dat het opladen van de batterij met deze capaciteit lang zal duren, heeft 25W snellaadondersteuning toegevoegd aan de telefoon. Uit de doos van het apparaat komt echter een oplaadadapter die alleen 15W ondersteunt.

  • Processor: MediaTek Helio G80
  • Grafische verwerkingseenheid: Mali-G52 MC2
  • RAM: 4/6 GB
  • Opslag: 64/128GB
  • Display: 6,4 inch Super Amoled, Full HD+, 90Hz hoge verversingssnelheid
  • Camera achterzijde: 64 Megapixels + 8 Megapixels + 2 Megapixels + 2 Megapixels
  • Selfiecamera: 20 Megapixels
  • Batterij: 6000 mAh, ondersteuning voor snel opladen van 25 W
  • Besturingssysteem: Android 11 OneUI 3.1

Prijs van de telefoon

De Galaxy M32, die wordt geleverd in twee verschillende kleuropties, zwart en lichtblauw, heeft een prijskaartje van 14999 INR in de versie met 4 GB RAM en 64 GB opslag. De versie met 6 GB RAM en 128 GB opslagruimte wordt verkocht voor INR 16999.

Leave a Comment