How to Be a Cowboy: Can We Expect a Season 2

Hoe word je een cowboy?‘ is een Netflix unieke show die volgt Dale Brisby – een deskundige stierenrijder, webgebaseerde mediaster en zakenman. Omdat hij zijn rodeo-vaardigheden en veeteeltervaring gebruikt om oefeningen over te brengen. Alles bij elkaar genomen, hoe een echte Amerikaanse cowboy te zijn. Hij doet dit met de hulp van zijn Radiator Ranch-groep. Dat omvat zelfs jonge mensen die willen uitzoeken hoe ze zo’n veld van leven kunnen leiden.

Lees ook – Netflix eindelijk vernieuwd Never Have I Ever Seizoen 3| Bevestigde releasedatum

Alles bij elkaar genomen, is het een leerzame maar toch dwaze en feel-great serie die absoluut noodzakelijk is voor iedereen, vooral voor liefhebbers van shows met cowboythema.

In het geval dat je het hoofdseizoen nu hebt volgestopt en verwacht meer toe te schrijven aan de show, minder inhoud. Hier is de informatie die we hebben over ‘Hoe word je een cowboy?‘ seizoen 2!

Wat gebeurde er in seizoen 1?

How to Be a Cowboy: Can We Expect a Season 2 1

De ranch doet veel van wat je zou denken dat een ranch doet, zoals het fokken van koeien. Het is echter ook een voorbereidingsterrein voor rodeorijders, dus het heeft veel trappende pony’s en stieren. Dale wordt geholpen door zijn broer Leroy, een tophond genaamd Cheech, en een eerdere assistent genaamd Donnie. Hun nieuwe understudy, Jorden Halvorsen, is de belangrijkste vrouwelijke assistent die ze hebben gehad.

Ze is een deskundige stierenrijder uit North Carolina die op het rebound-pad is na een medische knieprocedure. Ze moet zich voorbereiden op de stieren op de ranch en staat te popelen om het fokken onderweg onder de knie te krijgen.

Over stieren gesproken, een jeugdige stier genaamd Carl Wayne is weggekomen uit zijn hok. De boeren moeten rijden naar waar ze denken dat hij is. Berijd dan op dat moment hun paarden om te proberen hem te touwtrekken.

Precies wanneer ze denken dat ze hem in de trailer hebben, breekt hij weer uit en stampt bijna tegelijkertijd op Donnie. Ze krijgen hem terug, maar hij is te wild voor hen, dus het is klaar voor de uitverkoop. Dale keert terug met Donnie en Jorden om het hek te repareren.

Bij de verkoop – Cheech’s lage graadmeter van wat Carl Wayne zal brengen, wint, ze kopen een stier voor Jorden om op te repeteren. Jorden noemt hem Frostbite omdat een specifiek stuk van zijn anatomie duidelijk wit is.

Frostbite gaat verder terwijl hij in de trailer wordt gestapeld. We zien Dale en vrienden hem achtervolgen door de parkeergarage. Wanneer ze hem echter terugkrijgen, maakt Jorden haar eerste ritje op een stier sinds haar medische ingreep.

How to Be a Cowboy Seizoen 2 Cast: Wie kan erin zitten?

How to Be a Cowboy: Can We Expect a Season 2 3

Het hoofdseizoen van ‘Hoe word je een cowboy?‘ volgt Dale Brisby en zijn groep bij Radiator Ranch Cattle Company. Expliciet zijn broer of zus Leroy Gibbons, levenslange cowboy Cheech “Jesiah Zapata” Nation. Stagiair werd vertegenwoordiger Donnie Ray Daytona, naast nieuwe assistent en vrouwelijke stierenrijder Jorden Halvorsen. Voor het geval er een Hoe word je een cowboy? Seizoen 2, kunnen we het grootste deel van hen inderdaad zien.

We verwachten ook dat er nieuwe gezichten zullen verschijnen, voornamelijk omdat Dale onlangs ontdekte dat hij ongeveer zes extra assistenten had aangeworven. Sinds de opname van Hoe word je een cowboy? seizoen, 1 is afgelopen.

Ofwel een deel van deze zes of een andere mix van oude en nieuwe werknemers bij Radiator Ranch en Rodeo Time. Vermengd met de vijf castleden waarnaar hierboven wordt verwezen, zou waarschijnlijk leiden Hoe word je een cowboy? seizoen 2, dat een vergelijkbare configuratie zal volgen.

How to Be a Cowboy Seizoen 2 Releasedatum

How to Be a Cowboy: Can We Expect a Season 2 5

Hoe word je een cowboy?‘ seizoen 1 werd volledig op Netflix afgeleverd op 1 september 2021. Het hoofdseizoen omvat 6 afleveringen van elk 20-26 minuten. Het idee van de show is in die mate dat het zorgt voor een optimale vakantie en ontspannen kijken.

Met betrekking tot Hoe word je een cowboy? seizoen 2, heeft Netflix op dit moment geen autoriteitsverklaring afgelegd over het herstel of de annulering ervan. Echter, gezien de manier waarop Dale Brisby zelf een co-chief maker is. Het is zijn werkende ranch die de overweldigende focus wordt om de cowboygewoonten in leven te houden. Er is een grote kans dat hij instemt met ontwikkeling. Bovendien zei hij: “Hoe word ik een cowboy seizoen 1” ook een aantal keer in de eerste zes afleveringen, wat verder suggereert dat Dale gretig is om verder te gaan.

Bovendien is de organisatie die de show opnieuw in gebruik neemt voor seizoen 2 over het algemeen afhankelijk van de vraag of de eerste erachter komt hoe ze een stabiele zakelijke prestatie kunnen behalen. Als dat het geval is en de streaminggoliath het volgende seizoen groen licht geeft.

We kunnen waarschijnlijk anticiperen dat ‘Hoe word je een cowboy?‘ seizoen 2 debuteert ergens in Q3 2022. Het fotograferen van een ander gedeelte zou een paar maanden vergen, en daarna. Er is ook het gezichtspunt na de schepping, dus bijna 12 maanden voordat we een groter aantal van deze cowboys zien, moet worden aangenomen.

Leave a Comment