Legacies Season 3: Everything You Need to Know, Release Date, Cast, Flashback, and Storyline!

Bekijk dit artikel tot het einde om meer te weten te komen over de releasedatum, cast, flashback en verhaallijn van Legacies seizoen 3

Releasedatum van Legacies Seizoen 3

Legacies Seizoen 3 bracht zijn eerste aflevering uit op 21 januari 2021 en is nog steeds in de lucht, het heeft een van de beste plots van de 2 seizoenen van de legaten en wordt uitgebracht op hetzelfde platform, Amazon Prime.

Hoofdcast en de personages

 • Danielle Rose Russell als Hope Mikaelson
 • Aria Shahghasemi als Landon Kirby
 • Kaylee Bryant als Josie Saltzman
 • Jenny Boyd als Lizzie Saltzman
 • Quincy Fouse als MG
 • Peyton Alex Smith als Rafael
 • Matt Davis als Alaric Saltzman
 • Chris Lee als Kalebo
 • Ben Levin als Jedi
 • Leo Howard als Ethan
 • Demetrius Bridges als Dorian Williams
 • Ben Geurens als de Necromancer
 • Bianca Kajlich als Sheriff Mac
 • Alexis Denisof als professor Vardemus
 • Olivia Liang als Alyssa Chango
 • Charles Jazz Terrier als Tsjaad
 • Giorgia Whigham als Jade
 • Courtney Bandeko als Finch
 • Ommono Okojie als Cleo

Flashback van vorige seizoenen

In de laatste aflevering van legaten seizoen 2 zien we hoe Hope een plan B had dat Lizzie redde van de dood en hulp kreeg van MG, Hope ging in het onderbewustzijn van Josie om haar te helpen de donkere kant uit haar lichaam te halen en ze is succesvol daarbij en uiteindelijk zien we hoe Landon en Hope niet wakker worden, waardoor we gespannen zijn in wat er gaat gebeuren en zal Landon terugkomen in seizoen 3 of niet? Als je een gedetailleerde samenvatting van de show wilt, bekijk dan Legacies Recap

Dus laten we eens kijken wat er zal gebeuren in Legacies seizoen 3!!

Legacies Seizoen 3 Verhaallijn

SPOILER ALERT!!!

We zien hoe Hope nog steeds bewusteloos is, terwijl MG een sportdag organiseert voor alle studenten die onderbroken wordt door Lady of the Lake en de Groene Ridder uit Malivore. Ook zien we hoe Lizzie een goed beeld van Josie probeert te maken, aangezien haar verleden niet al te best was voor andere studenten. De dame van het meer wil het zwaard, maar kan het niet nemen, aangezien het zwaard van koning Arthur is, die alleen een waardig iemand toestaat het te nemen en die waardige stond bekend als Rafael toen hij het zwaard eruit haalde en we kwamen ook om te weten dat hij de afstammeling is van koning Arthur.

Landon wordt dan om zijn eigen egoïstische redenen uit de dood teruggebracht door de necromancer en we zien dat Landon Hope wakker maakt met een kus. We zijn ook getuige van de afschuwelijke dood van Tsjaad die Alyssa bang maakte om haar leven aan Necromancer te loven.

Erfenissen Seizoen 3

Landon begint meer te weten te komen over de familie van Rafael, maar Rafael begint zwart slib over te geven, net als Chad en Alyssa, omdat ze allemaal uit de dood werden teruggebracht. Dus probeert Alaric de necromancer ervan te overtuigen hem te helpen, maar dat doet hij niet en nu is er voor Rafael geen andere optie meer dan een vreselijke dood te sterven, maar zoals gewoonlijk komt Hope met een plan om hem te redden, maar kan alleen de dagen van zijn leven door hem in de gevangeniswereld te plaatsen en dat zou hem daar in leven houden.

Ondertussen wordt de moeder van Rafael gefouilleerd door Alaric en komen ze overeen om met hem naar de gevangeniswereld te gaan en daarom neemt hij afscheid van iedereen en komt in de gevangeniswereld. Dan zien we hoe hoop zich zorgen maakt over het redden van Landon van de dood, aangezien hij geen feniks meer is en gewoon een normaal mens. Ondertussen brengt The Necromancer de Sfinx terug om de toekomst te voorspellen en zorgt hij ervoor dat een student dood gaat!

Vervolgens zien we een sprite (die iedereen vanaf het begin in zijn bestaan ​​kan laten geloven) die naar de Salvatore-school gaat en Landon vraagt ​​een musical te maken over de cast van vampierdagboeken, de beruchte Stefan, Damon, Caroline, Elena, Klaus en anderen als goed. Maar Landon gebruikt de brief van Klaus, de vader van Hope als tekst voor de musical die Hope boos maakt, maar na het zien van de musical vergeeft ze Landon en voegt zich bij hem op het nummer “Always & Forever”, beroemd om de Mikaelson Family. Bekijk nu de releasedatum van The Vampire Diaries Seizoen 9 !!

De sprite werd naar de school gestuurd om een ​​afleiding te creëren die MG eerder van Alyssa had leren kennen, maar hij kon het niemand vertellen omdat de sprite het vermogen had om geheimhouding te bewaren.

Ondertussen wordt MG misleid door het plan van Alyssa en Necromancer om een ​​vampier te offeren als een ritueel. Maar in plaats daarvan zijn ze van plan om hem te doen herleven als een supersoldaat als hun marionet. Ondertussen gaan Alaric en alle anderen naar mystic fall high om alle monsters te doden die afkomstig zijn van het Malivore-portaal dat door de Necromancer is gemaakt.

Erfenissen Seizoen 3

Josie en Lizzie gaan MG redden door de Triad-spreuk te herschrijven die Alyssa kent. Dan zien we hoe Landon wordt gedood door een monster terwijl hij op weg is naar de Necromancer en de hoop op redding komt totdat Landon nieuw leven wordt ingeblazen. En later sturen Alyssa, Josie en Lizzie alle spreuken naar de gevangeniswereld, onbewust sturen ze Landon en Hope daar ook! Als Alaric erachter komt, redt hij ze van daaruit en dan vieren Hope en Landon hun jubileum.

Maar plotseling, na een geweldige tijd, versmelt Landon plotseling tot een soort donkere gelei en is weg. Ondertussen zien we dat Josie, na het opgeven van haar krachten als gevolg van de incidenten, zich inschrijft voor de mystieke middelbare school en Lizzie alleen laat. Na de verdwijning van Landon maakt Hope zich zorgen en keert terug naar haar huis, maar niemand herinnert zich of vertrouwt haar omdat ze door het Malivore-portaal is gegaan, maar na Josie’s hulp om haar de spreuk te leren, herinnert iedereen zich wie ze werkelijk is en Alaric stuurt iedereen om een ​​manier te vinden om Landon terug te brengen. Ondertussen zien we Josie zich vestigen in mystieke hoge watervallen en Ethan en Finch ontmoeten.

Erfenissen Seizoen 3

Elders zien we MG en Lizzie astraal projecteren naar de gevangeniswereld om Landon te vinden en de waarheid vertellen over hoe ze erover denkt dat Josie naar de middelbare school van Mystic Falls gaat. Dan zien we hoe Hope en Alaric de therapiedoos van Vardemus binnenkomen en kunstmatige Landon ontmoeten die haar de schuld geeft van haar verdwijning en dan besluit Hope voor altijd in de doos te blijven met Landon waarop Alaric reageert door de stekker uit de doos te halen! Dan zien we hoe Hope het feit accepteert dat Landon voor altijd weg is en verdrietig en schuldig wordt.

In de volgende aflevering zien we dat de Salvatore-school heropend wordt en dat de meerderheid van de studenten vertrekt en dat alleen de superploeg hier is, wat mogelijk kan leiden tot de sluiting van de school voor altijd. Dus Lizzie vraagt ​​​​hoop om haar te helpen bij de oriëntatie van de nieuwe student, aangezien beide een traumatische periode hebben doorgemaakt en Carnival Row seizoen 2 net zo interessant is als deze!!

Erfenissen Seizoen 3

Dan zien we hoe het idee om hulp te vragen aan Hope misliep toen ze iedereen bewusteloos maakte door haar woede. We ontmoeten dan Cleo die haar helpt door middel van haar kunst en schilderen. Dan zien we hoe Cleo en een andere student de school redden door zich hier in te schrijven en ondertussen bereikt Landon de ijssalon van The Necromancer waar ze met elkaar vechten om de sleutel uit de Malivore te krijgen en terugkeren naar de gevangeniswereld.

Dan zien we hoe Lizzie Alaric helpt geld in te zamelen voor de Salvatore-school door een inzamelingsactie, die supergek en succes blijkt te zijn nadat een kabouter naar de school komt. Dan komt de hoop van Landon weer op het bord als ze zien dat het portaal naar Malivore nog open staat.

Dan zien we hoe MG onthult dat hij de hele tijd de ascendant had die door Alyssa aan hem werd gegeven en deed alsof hij gebroken was, waardoor Lizzie, Hope en de superploeg boos werden. Hope droomt dan dat Landon leeft en met de hulp van Lizzie projecteert ze astrale projecten naar de gevangeniswereld en vindt de brief van Landon en dan eist ze dat iedereen haar helpt om naar de gevangeniswereld te gaan om Landon terug te brengen, maar zelden zijn er een paar die het daarmee eens zijn. is gevaarlijk voor hun leven en ook voor de wereld.

Erfenissen Seizoen 3

Cleo roept vervolgens Charon op om Landon terug te krijgen en ondertussen dwingt Hope de hulp van Josie af, aangezien iedereen haar waarschijnlijk heeft afgewezen. Maar Cleo wordt gelukkig succesvol en brengt Landon terug en stopt Hope voordat ze naar de gevangeniswereld gaat. Nadat MG werd genegeerd, voelt het alsof hij de Salvatore-school moet verlaten en ondertussen gaat Josie bij Damon en Elena wonen omdat ze niet opnieuw in dergelijke problemen wil raken.

Super squad is in de war in welk monster ze moeten uitnodigen om meer te weten te komen over de plannen van Malivore. Dan zien we dat de school wordt aangevallen door Gremlin, die zich voedt met gebrek aan respect en groeit en terwijl Lizzie boos was op Hope omdat ze haar zus had gebruikt en haar leven in gevaar had gebracht, begon de Gremlin uit te groeien tot een monster en vangt Cleo, dus nu helpt Landon Lizzie en hoopt in het oplossen van het gevecht en vraagt ​​hen om goed over elkaar te praten om de gremlin te verkleinen en het werkt.

Dan zien we hoe MG, om Ethan te redden van een ongeluk, zijn identiteit onthult en er niet in slaagt hem te dwingen en dat is wanneer ze beseffen dat zijn moeder, sheriff Mac hem ijzerhard heeft gegeven en nu om hem te dwingen, moeten ze wachten op de ijzerhard om uit zijn systeem te gaan.

Hope heeft dan een vermoeden dat Malivore Cleo als doelwit heeft om wraak te nemen, dus gebruikt ze haar om andere monsters te pakken te krijgen die haar komen halen. Dan zien we dat het plan succesvol wordt wanneer een banshee haar bereikt en onthult dat Cleo is wat de malivore nodig heeft en waar ze ook is, monsters zullen komen en Landon zal dood eindigen. Dus verlaat ze de school en dan realiseert Hope zich dat dit het plan van malivore was om haar te krijgen, want ze is een muze en malivore wil geïnspireerd worden!

Erfenissen Seizoen 3

Dan zien we hoe Josie haar gevoelens over vink deelt met Lizzie en na vele pogingen van Lizzie wordt Josie uiteindelijk afgewezen door vink. Ondertussen krijgen MG en Ethan een band en proberen ze mensen te helpen met de kracht van MG en daardoor komen we te weten dat Finch een weerwolf is. Dan zien we hoe op mysterieuze wijze het gemaskerde monster de kamer binnensluipt waarin Landon en Hope slapen en een sliert van hun haren pakt en wegrent.

Er zijn nog een paar afleveringen die nog niet in première zijn gegaan, dus blijf op de hoogte voor verdere updates!!

Je zult ook Legacies Seizoen 4 bekijken

Leave a Comment