Nailed It Season 6: Finally Got A Release Date

Gelukt‘ (aangepast als ‘Gelukt!’) is een verhitte reality-serie over Netflix die in elke aflevering drie beginnersdeegponsers volgt terwijl ze proberen complexe taarten en ijssalons te dupliceren die zijn gemaakt door een specialist. De kandidaten gaan na een geldelijke beloning van $ 10.000 en de Gelukt! prijs.

De serie werd aanvankelijk uitgebracht op 9 maart 2018 en is vernoemd naar een aantal onderscheidingen, waaronder Primetime Emmy Award, Gold Derby Awards en de TCA Awards. Nu kijken de fans uit naar Nailed It Seizoen 6.

De show is goed ontvangen door het publiek en de critici die het interessante idee hebben geprezen. Het draait rond conventionele individuen die voorbereiding waarderen en niet focussen op meesterlijke verwarmingscapaciteiten. Ondanks het feit dat de plannen en verwarmingsstrategieën aan de kanshebbers worden meegedeeld.

De resultaten zijn pijnlijk en grappig. De realisatie van ‘Gelukt‘ heeft bovendien geleid tot enkele wereldwijde varianten van de show in Mexico, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Normaal gesproken zou u geïnteresseerd moeten zijn om te weten of en wanneer de Nailed It 6e seizoen zal bezorgen. Dus hier is alles wat je moet weten!

Waar gaat Nailed It seizoen 6 over?

Nailed It Season 6: Finally Got A Release Date 1

Elke aflevering van ‘Gelukt‘ is verdeeld in twee rondes – Baker’s Choice en Nail It or Fail It. In de eerste ronde van de competitie krijgen de leden drie snoepjes, waarvan ze er in een beperkte tijd een moeten recreëren. Elke hoopvolle moet de keuze kiezen waarmee ze misschien willen omgaan. De winnaar van deze ronde krijgt een ongewone prijs en een briljante gastronomische specialistenpet.

In de tweede cyclus wordt een ingewikkelde cake voorgesteld aan de kandidaten, en elk van hen moet het zonder enige voorbereiding in slechts twee uur maken. Ze krijgen schriftelijke richtlijnen om hen te helpen bij het samenstellen van hun showstopper.

Uiteindelijk beoordelen de juryleden de capaciteiten van de hoopvolle mensen, afhankelijk van show en smaak, en kondigen ze de winnaar aan die de prijs en de prijs van $ 10.000 mee naar huis neemt. Omdat het een realityshow is, kunnen we hopen op iets anders van het equivalent als de show groen verlicht is voor seizoen 6. Desalniettemin is er een mogelijkheid dat de opstelling van de show een paar veranderingen zal ondergaan

Genageld: wie kunnen de gastheren en rechters zijn?

Nailed It Season 6: Finally Got A Release Date 3

De twee gebruikelijke gezichten die we op de show zien, zijn de co-haves en oordelen over Nicole Byer en Jacques Torres. Het stel zal waarschijnlijk in het zesde seizoen terugkeren om hun specifieke verplichtingen na te komen. Net als de afgelopen seizoenen zullen Nicole en Jacques in elke aflevering van het 6e seizoen vergezeld worden door verschillende bezoekers.

Byer is een komiek, entertainer, schrijver en tv-liefhebber, die een paar aanduidingen heeft gekregen voor haar werk in ‘Nailed It!’ Je kunt haar ook zien van tv-shows en films. Bijvoorbeeld: ‘Los precies Nicole’,30 Rock,’ ‘De goede plek,’ ‘Brooklyn Nine-Nine,’ ‘Slecht haar,’ ‘Anderen’ en ‘Valley Girl.’

Jacques Torres is een Frans gebakken goede culinaire expert en chocolatier. Hij is eveneens de decaan van Pastry Arts van het International Culinary Center. De bekroonde bakkunstenaar heeft twee boeken geschreven. Het is ook de gastheer van ‘Chocolade met Jacques Torres’ op Food Network.

Hij is eveneens de eigenaar van Jacques Torres Chocolate Haven in Manhattan. Gewoonlijk zien we drie leden in elke aflevering. Desalniettemin accepteert het vijfde seizoen een alternatieve koers, omdat de deelnemers een metgezel, verwanten of ouder kunnen krijgen om met hen mee te doen.

Nailed It Seizoen 6 Mogelijkheid

Nailed It Season 6: Finally Got A Release Date 5

Gelukt‘ seizoen 5 getiteld ‘Genageld: dubbele problemen‘helemaal op geleverd’ 26 maart 2021, Aan Netflix. Het vijfde seizoen heeft zes afleveringen die elk ongeveer 35 minuten duren.

Met betrekking tot de informatie over het 6e seizoen, hier is wat we weten. Een autoriteitsverklaring die aangeeft of de show voor het 6e deel is vervallen of hersteld, moet nog worden gemaakt. De serie levert elk jaar nieuwe seizoenen op. Sinds 2018 produceert het etablissement ook de gelegenheidsspecials tegen het einde van het jaar met de titel ‘Gelukt! Gelegenheid!

Bovendien is de show iets redelijker en betaalbaarder om te maken dan andere realityseries die vrij lang doorgaan of een enorme verzameling concurrenten bevatten. Voor ‘Gelukt,’ elke aflevering krijgt een andere rangschikking van kandidaten, en elk seizoen heeft slechts 6-8 afleveringen. Gezien deze perspectieven accepteren we dat de restauratie voor het 6e seizoen zo goed als zeker is.

De releasedatum van Nailed It seizoen 6

Zoals aangegeven door een openbare verklaring, is het 6e seizoen van “Nailed It!” zal uitgezonden worden Netflix begin 15 september. Dat geeft je een beetje tijd om elke aflevering te vullen en de weg vrij te maken naar het nieuwe seizoen. Er zijn 46 om door te breken om op snelheid te komen, maar de show beweegt snel en is buitengewoon boeiend.

Nailed It Season 6: Finally Got A Release Date 7

Omdat het een Netflix-serie is, zal het zeer waarschijnlijk al die tijd worden afgeleverd als één vierkant dat je meteen kunt doorslikken op eigen tempo. Maak je ook geen zorgen als je de afleveringen meteen opeet en een gevoel van pijn hebt voor meer.

Gelukt!” is vernoemd naar een paar Emmy’s, dit jaar herinnerend aan het Outstanding Competition Program en Outstanding Host-classificaties. Langs deze lijnen hebben de makers veel motivatie om aanzienlijk meer series te verzamelen – en dat kunnen ze duidelijk in slechts een half jaar. Wat meer is, voor het geval we echt geluk hebben, een derde seizoen van de “Gelukt! Vakantie!Ook de spin-off volgt nog voor het jaar om is.

Leave a Comment