NAS for Professionals in Small Office

Professionals die thuis of in een klein kantoor werken, hebben betrouwbare opslag nodig om gegevens op te slaan. Of u nu een maker van inhoud bent, zoals YouTubers, fotografen en videografen, of professionals die vanwege de pandemie thuis op afstand werken, gegevensopslag moet betrouwbaar zijn met voldoende bescherming tegen gegevensverlies. Bovendien mag dataopslag de productiviteit en creativiteit niet in de weg staan.

Voor professionele personen zou een typische computerconfiguratie voldoende zijn. Traditionele opties voor gegevensopslag, zoals HDD/SSD en draagbare opslagschijven, hebben echter beperkingen en kwetsbaarheden. Dit is waar Network-Attached Storage, in de volksmond bekend als NAS, in het spel komt. NAS-apparaten bieden robuuste bescherming plus een paar extra’s die traditionele opslagschijven niet bieden. NAS kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een gebruiker, wat de workflow en productiviteit zal helpen verbeteren.

Waarom NAS Over HDD/SSD?

Traditionele opslagstations hebben een zeer beperkte functie, namelijk het opslaan van gegevens. Als u bescherming of extra functies nodig hebt, moet u software op uw computer installeren die bronnen in beslag neemt en de computer vertraagt ​​voor andere taken. Voor professionals die veel opslagruimte nodig hebben zonder de prestaties van hun computer te slepen, is het gebruik van een NAS-apparaat de beste keuze.

Op het netwerk aangesloten opslagapparaten zijn zelfstandige apparaten. Het biedt tal van robuuste back-upopties. Het is aangesloten op een netwerk en kan meerdere gebruikers tegelijkertijd toegang geven tot gegevens, deze opslaan en delen, waardoor samenwerking eenvoudiger wordt. Bepaalde NAS-apparaten stellen gebruikers zelfs in staat hun eigen privécloudopslag te bouwen en toegang te krijgen tot vele unieke en handige applicaties die zijn afgestemd op uw behoeften. Laten we elk van deze voordelen die NAS biedt hieronder bespreken.

Waarom investeren in een NAS-apparaat?

Standalone

Network-Attached Storage (NAS)-apparaten zijn stand-alone opslag, wat betekent dat ze onafhankelijk kunnen werken, in tegenstelling tot HDD’s en SSD’s op uw computer, waarbij de computer zelf nodig is. NAS-apparaten zijn op afstand toegankelijk via een netwerk of internet.

Door werkbestanden op een speciale NAS op te slaan, kunnen gebruikers hun computers volledig gebruiken voor een hogere productiviteit, of u nu video’s bewerkt of hardloopt boekhoudsoftware.

NAS for Professionals in Small Office 1

Back-upoptie:

Back-upopties op uw computer zijn zeer beperkt en vereisen software. Bovendien zal het uitvoeren van een back-uptoepassing uw computer vertragen voor andere taken en het grootste deel van de internetbandbreedte van uw computer opslokken voor externe back-upopties zoals cloudopslag. NAS wordt geleverd met robuustere back-upopties die kunnen worden geautomatiseerd zonder uw computer te belasten.

Samenwerking

NAS-apparaten maken samenwerkingen eenvoudiger, waarbij gebruikers op afstand toegang kunnen krijgen tot de opslag en gemakkelijk gegevens kunnen delen. Gebruikers kunnen eenvoudig medewerkers uitnodigen voor werken op afstand om toegang te krijgen tot gegevens en deze te delen via internet. Managers kunnen zelfs de toegang van elke gebruiker tot de opslag beperken en aanpassen. Dit maakt efficiënt gegevensbeheer mogelijk, met name op gevoelige gegevens die u niet met iedereen wilt delen.

NAS for Professionals in Small Office 2

Privé cloudopslag

Met NAS-apparaten kunt u privécloudopslag creëren voor uzelf of uw team of voor uw hele bedrijf. Private cloud is een unieke oplossing voor gegevensopslag waarbij gegevens worden opgeslagen op een externe fysieke opslag voor een toegewijde gebruiker of groep gebruikers. In tegenstelling tot openbare cloudopslagservices zoals Dropbox en Google Drive, waarbij de server wordt gedeeld met andere gebruikers, biedt het opzetten van een privécloudopslag op een NAS-apparaat dat u bezit betere beveiliging en beheer.

Toegang tot unieke functies

NAS-apparaten hebben hun eigen besturingssysteem dat wordt geleverd met een eigen set functies en toepassingen, zoals virtualisatietoepassingen, cloudsynchronisatie-opties, docker-toepassingen en meer. NAS-apparaten kunnen zelfs worden gebruikt als mediaspeler met een enorme bibliotheekcapaciteit.

TerraMaster NAS voor thuiskantoren en kleine kantoren

Voor professionals met specifieke behoeften zal het gebruik van een NAS uw productiviteit verbeteren en u beter beschermen tegen gegevensverlies en vermijd dure gegevenshersteldiensten. Voor kleine kantoren en thuiskantoren zijn de TerraMaster 2-bay en 4-bay NAS-modellen perfect en onder de $300.

TerraMaster F2-210

  • 2-bay NAS onder $150
  • Tot 36TB opslag (capaciteit varieert per RAID-modus)
  • Tot 124 MB/s lees-/schrijfsnelheden
  • Krachtige quad-coreprocessor

Beschikbaar op Amazone voor $ 149,99

TerraMaster F4-210

  • 4-Bay NAS onder $300
  • Tot 72TB opslag (capaciteit varieert per RAID-modus)
  • Tot 124 MB/s lees-/schrijfsnelheden
  • Krachtige quad-coreprocessor

Beschikbaar op Amazone voor $ 259,99

Bekijk TerraMaster’s line-up voor kleine kantoren en thuiskantoren (SOHO) opHO TerraMaster

Volg TerraMaster op onderstaande social media kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/terramasterofficial
Twitter: https://twitter.com/TerraMasters
LinkedIn: https://bit.ly/3wKrjmr
YouTube: https://bit.ly/3dMXGIK

Leave a Comment