Netflix’s Squid Game Will Ruin Your Childhood Memories With Fear

Naast de Koreaanse pittige Ramen en hun super geweldige bibimbap, vind ik het land echt geweldig hun drama’s (nee, ik vergeet de K-popnummers niet). Het Zuid-Koreaanse land wordt met de dag populairder vanwege hun K-pop Idols en de superromantische drama’s die zelfs de niet-singles het gevoel geven dat ze verliefd zijn. Onlangs zag ik de trailer van Squid Game op Netflix en was meteen verslaafd aan het verhaal.

Het eerste dat ik leuk vind aan deze Koreaanse shows, is hun spanning die mijn interesse tot het einde vasthoudt. Voor velen van jullie die mij niet kennen, hou ik van spannende drama’s omdat ze onvoorspelbaar en verrassend zijn met hun onzekerheid. Zelfs het heeft een grote invloed op het verhaal op een positieve manier.

Na het bekijken van de officiële trailer, vond ik een grote interesse in de serie omdat het geweldig was en me niet hielp om ook maar iets te begrijpen. Met alle spanning in de trailer heb ik meer over de webserie gegraven en veel informatie gevonden die ik hier met je zal onthullen.

Als je ook een grote fan bent van Koreaanse drama’s en van hun verhaal houdt, dan zou dit een prettig verhaal voor jou zijn. Met spanning zijn drama’s rondom Squid Game hier om hun grote release te maken. Blijf door het artikel scrollen om alles over deze serie in detail te weten.

Squid Game: Een Koreaanse film om naar te kijken!

Squid Game

Koreaanse drama’s worden aantoonbaar met de dag populairder en met hun geweldige verhaallijn, wie zou ze niet graag zien? Weet je nog hoe de Korean Movie Paradise Academy-awards won? Ja, de kracht van K-drama’s loopt echt uit de hand.

Met deze nieuwe serie Squid Game gaat het deze keer iets anders. Koreaanse drama’s gaan voornamelijk over de romantische en schattige scènes die waarschijnlijk de volgende zijn van alle verschillende series die ik heb gezien. Maar regisseur Hwang Dong-hyuk wil zich niet aan de sociale normen houden. Dit keer is er iets anders voor de kijkers.

Gebaseerd op het populaire thema “Do or Die” is de serie hier om een ​​grote opmerking te maken in de hoofden van mensen. Als je verveeld bent met de romantische serie en iets anders wilt proberen, dan zou ik je willen vragen dit te proberen. In de serie speelt Lee Jung-Hae de hoofdrol die heeft gewacht om dat geld te winnen.

Het verhaal volgt een spel waarbij 456 mensen betrokken zijn die zijn uitgenodigd om dit supermysterieuze maar supergevaarlijke spel te spelen. Weet je hoe we in onze kindertijd inktvisspelletjes speelden? Ja, dit lijkt veel op dat spel, maar hier moet degene die verliest sterven.

De winnaar zou de prijs van $ 40 miljoen krijgen en alle deelnemers zijn financieel achtergesteld.

K-popmuziek wordt zeker groter en met miljoenen fans over de hele wereld krijgen de zangers absoluut alle liefde. Wanneer ik het over K-pop heb, is BTS het eerste waar ik automatisch aan denk. de populaire k-pop boyband, dat is de reden waarom de industrie een enorme fanbase en populariteit kreeg. Met recordbrekende hots en topposities in de hitlijsten wacht de groep op hun Bon Voyage.

Squid Game Releasedatum: wanneer komt het uit?

Squid Game-updates

Het populaire spel “Do or Die” is enigszins veranderd in “Play or Die”. De nieuwe Koreaanse serie, Squid Game, laat je hart sneller kloppen als er een nieuwe game komt. Weet je nog hoe we in onze kindertijd Inktvisspellen speelden? Ja, dit lijkt daar veel op, maar hier sterft wie verliest.

De officiële trailer is zojuist uitgebracht en fans vragen zich af wat de game is en wat ermee gaat gebeuren? Ben jij een van die mensen die zich afvraagt ​​over de officiële releasedatum?

De serie is aangekondigd om op 17 september 2021 op Netflix te verschijnen. Als je wacht om deze serie te kijken, maak je dan geen zorgen, want je moet nog een paar dagen wachten.

De releasetijd van deze serie kan per regio veranderen, aangezien Netflix de traditie heeft om de serie om 12:01 uur uit te brengen. Blijf je account in de gaten houden om het snelst in de serie te komen.

Het exclusieve Koreaanse drama van Netflix, You are my Spring, is hier. Wat gebeurt er als je de persoon wilt van wie je houdt? De K-drama’s worden populair met zijn verhaallijn die een verscheidenheid aan toestemming bevat. Gevuld met romantiek, spanning, horror en spannend You are my spring is here.

Squid Game Cast: wie zit erin?

Inktvisspel over

Lee Jung-Jae is naar verluidt de hoofdpersoon van de film en speelt het personage van een zakenmagnaat die bijna alles in zijn leven heeft verloren. Wanhopig om te weten dat haar vrouw van hem gescheiden raakt en zelfs tonnen geld verliest met gokken, besloot hij het spel in te gaan.

Netflix heeft de officiële cast van de serie onthuld en als je een grote fan bent van deze Koreaanse drama’s, zou je er heel wat van hebben gekend in de beroemde drama’s. Een andere hoofdrolspeler in de serie is Sang-woo (gespeeld door Park Hae-soo). Niet te vergeten dat deze personages het opnemen tegen de hoofdschurk die tot nu toe niet door de functionarissen is onthuld.

In de volgende paar regels gaan we samen met u dieper in op de cast en het karakter van het aanstaande Koreaanse drama.

Squid Game cast

  • Lee Jung-jae wordt gezien als de hoofdpersoon van de serie en hij speelt het karakter van Ki-hoon. Als iemand die bijna alles in zijn leven heeft verloren, van zijn liefde tot zijn carrière, wordt hij depressief en doet mee aan het spel. We kwamen erachter dat zijn bedrijf failliet ging en dat zijn vrouw van hem werd gescheiden. Hij heeft schulden en heeft ook gokproblemen.
  • Park Hae-soo wordt gezien als Sang-woo. Hij is een intelligente academische student van de Seoul National University. Zijn investeringsgeest is iets dat de moeite waard is om te controleren en hij is zelfs het hoofd van het investeringsteam dat het bedrijf ondersteunt met zijn beveiligingsdoeleinden. Het karakter is ook een ondergeschikte junior van Ki-hoon en wordt beschouwd als een begaafde student.
  • Oh Young-soo zal spelen als Il-nam. Hij lijkt een beetje psychotisch te zijn nadat ik de trailer heb bekeken. Een man die achter in de 70 is en dol is op dit soort games.
  • Wi Ha-Joon wordt gecast als Joon-ho, een politieagent.
  • Jung Ho-Yeon als Sae-Byeok, een Noord-Koreaanse overloper die een ruw leven heeft geleid
  • Heo Sung-tae als gangster Deok-su
  • Kim Joo-Ryung als een knappe vrouw
  • Lee Ji-ha
  • Lee Yoo-mi als Ji-Yeong
  • Tripati Anupam als Ali. Hij speelt de rol van een buitenlandse werknemer.

Is er een officiële trailer voor de serie?

Persoonlijk maakt Netflix mijn verwachtingen altijd hoog met hun trailers. Zoals ik altijd in mijn blogs zeg, brengt Netflix enkele van de volgende trailers die ervoor zorgen dat je wanhopig naar de show wilt kijken. Evenzo brengen ze ook de oude traditie terug om hun officiële trailer vol spanning te maken, want dan gaan we de show bekijken, toch?

Squid Game heeft gisteren zijn officiële trailer uitgebracht en ik heb gezien dat fans er gek van worden. Ze waarderen de kwaliteit van de serie en het idee erachter. In het begin kan iedereen voor de gek gehouden worden door de trailer te bekijken en het als een film te beschouwen.

In werkelijkheid is het een webserie die uit 8 afleveringen bestaat. Als je nog niet de kans hebt gehad om de serie te bekijken, maak je dan geen zorgen. Wij zijn er om u te helpen met elk probleem. Bekijk de exclusieve trailer van Squid Game en zie wat er gebeurt als je de game speelt om te overleven.

Vond je dit artikel leuk? Lees meer van onze officiële website, honknews, en ontvang alle recente updates over de films en shows.

Leave a Comment