No Sudden Move: Releasing Soon on HBO

Een andere misdaad-sensatierit met een cast van elitespelers is een snelkoppeling voor HBO Max in juli 2021. Hier is het begin en einde om over na te denken Geen plotselinge beweging, inclusief de cast, wat is hier het probleem, en nog wat.

Het is al een hele tijd geleden dat we eerder hoorden dat de veelgeprezen chef Steven Soderbergh is bezig met een ander kunstwerk. Nu gaat de film naar onze startschermen.

We hebben het keer op keer gezegd, hoeveel we ook houden Netflix voor zijn assortiment aan tv-programma’s en films. De realtime-functie HBO Max heeft de grote hoogtepunten waar uw filmharten naar op zoek zijn. Bovendien zal dit late voorjaar een deel van de grootste leveringen live gaan.

De periode van juli 2021 brengt een breed scala aan nieuwe ervaringen met zich mee HBO Max. Op de eerste plek op onze lijst om te bekijken, is er de Gossip Girl-reboot, die de discussie over het tonen van rijkdom heeft geconfronteerd. HBO heeft gegarandeerd dat de herstart geen overvloed zal opleveren.

We zijn ook buitengewoon benieuwd om te kijken Space Jam: een nieuwe erfenis. Er zullen veel sentimentaliteiten zijn, dat weet ik zeker. Verder schokken voor jeugdige en oude fans.

Eindelijk, Geen plotselinge beweging heeft ook onze aandacht getrokken als een uiterst bemoedigende film. Dit is wanneer je het kunt bekijken en waar alles over gaat.

Lees ook – I Am Legend 2: Komt er een vervolg?

Wanneer is No Sudden Move op HBO Max?

De nieuwe misdaadthriller van Academy Award-winnend opperhoofd Steven Soderbergh zal donderdag uitsluitend streamen op HBO Max, 1 juli 2021.

Om de film te bekijken, heb je een HBO Max-lidmaatschap nodig, of waardeer het dat het allesbehalve een gratis voorproefje is.

“Een jaar eerder zat ik in lockdown in Tribeca, dus ik had nooit gedacht dat we een jaar later zouden terugkeren met een andere film die evalueerde voor een live publiek in onze omgeving. Ik ben erg blij,” Soderbergh zei naast de verklaring van de debuutdatum.

De film heette onlangs ‘Uit-knop’ en wordt sinds 2019 ontwikkeld. Met de extreem gegarandeerde regisseur verklaarde Steven Soderbergh de activiteitstijdstip misdaad-thriller te sturen.

De opnames moeten beginnen op 1 april 2020, werd echter uitgesteld vanwege de Coronapandemie. Op 28 september van dat jaar werd de film eindelijk gemaakt, onder een andere titel, ‘Geen plotselinge beweging‘.

Opname afgerond door 12 november 2020.

Wat is het plot van ‘No Sudden Move’?

No Sudden Move: Releasing Soon on HBO 2

De film speelt zich af in 1955 Detroit en volgt een verzameling bescheiden boeven die in dienst zijn van een mysterieuze klant om een ​​recent gecreëerde voertuiginnovatie te nemen.

Wat in alle opzichten een ogenschijnlijk eenvoudige onderneming is, belandt in een verbazingwekkend riskante omstandigheid waarbij de bijeenkomst voor hun leven moet rennen.

Hun regeling pakt slecht uit. Ze worden gedwongen om te zoeken naar de raadselachtige persoon die hen heeft gerekruteerd. In het ideale geval ontdekt hij een definitieve reden achter hun twijfelachtige missie. De achtervolging drijft hen in een probleem dat hen op de lange termijn in contact brengt met de risicovolle echelons van de snel evoluerende stad.

Geen plotselinge beweging‘ is een schurende maffia-sensatierit die je positief en enthousiast zal houden als altijd.

Wie is gegoten in ‘No Sudden Move’?

No Sudden Move: Releasing Soon on HBO 4

De aanstaande film heeft een hemelse cast, gedreven door de Grammy-winnende entertainer Don Cheadle als Curt Goynes.

Met hem meegaan is Benicio del Toro als Ronald Russo, David Harbor als Matt Wertz, Amy Seimetz als Mary Wertz, Jon Hamm als Joe Finney, Ray Liotta als Frank Capelli, Kieran Culkin als Charley.

Brendan Fraser komt eveneens als Jones, naast Julia Fox als Vanessa Capelli. Noah Jupe, Bill Duke, Frankie Shaw, Matt Damon en Byron Bowers zullen eveneens in de film verschijnen.

Geen plotselinge beweging‘ wordt het laatste filmoptreden van de entertainer en schrijver Craig Grant.

Lees ook – HANDMAID’S TALE SEIZOEN 4 RELEASE DATUM EN WAT ZIJN DE VERWACHTINGEN

Is er een officiële trailer voor ‘No Sudden Move’?

Inderdaad, die is er! HBO Max liet eerder de trailer voor ‘No Sudden Move’ vallen. Ben je doodsbang voor spoilers? Vrees niet op grond van het feit dat de trailer geen deel uitmaakt van een groot deel van het perceel.

De eerste trailer voor Soderbergh’s meest recente introductie van de trickfilm is onlangs afgeleverd door Warner Bros. Foto’s en de cast zijn ongeveer net zo opmerkelijk als alle andere die hij altijd heeft verzameld voor een van zijn overvalfilms.

Sea’s Eleven’s Cheadle werkt weer samen met Soderbergh aan de top van die cast, en hij wordt vergezeld door Traffic’s Benicio Del Toro, David Harbor, Amy Seimetz, Jon Hamm, Ray Liotta, Kieran Culkin, Noah Jupe, Brendan Fraser, Bill Duke, Frankie Shaw en Julia Fox met Damon eveneens klaar. De film is gecomponeerd door Ed Solomon, die zijn eigen reeks ervaringen heeft met escapade-films die hij heeft gecomponeerd Nu zie je mij en het vervolg Now You See Me 2. Bekijk de hoofdtrailer voor: Geen plotselinge beweging in de ruimte onder:

Leave a Comment