Spotify Digs Deep Into Your Listening Habits With Just You

Spotify kijkt regelmatig speciaal naar het luistergedrag van zijn gebruikers en biedt daarna gepersonaliseerde playlists aan. Deze lijst is soms een road music lijst en soms een lijst met de meest beluisterde nummers van het jaar. Spotify voegt een nieuwe dimensie toe aan deze persoonlijke benadering met de nieuwe functie Only You.

Met Spotify Ingepakt laat het zijn gebruikers de nummers en zangers zien waar ze dat jaar het meest naar hebben geluisterd aan het einde van het jaar. Just You daarentegen graaft wat dieper in luistergewoonten en laat gebruikers zien wat hun combinaties onderscheidt van anderen.

Degene die alleen met U ontdekt kunnen worden, worden als volgt opgesomd:

  • My Music Star Map: My Music Star Map wordt tot leven gebracht op basis van de artiesten waarnaar gebruikers luisteren. Zonneteken: de artiesten waar je de afgelopen zes maanden het meest naar hebt geluisterd. Moon Sign: De artiest die je emotionele en gevoelige kant het beste laat zien onder degenen naar wie je luistert. Ascendant Sign: De artiest die je het laatst hebt ontdekt.
  • Droomdiner: Drie artiesten die je wilt uitnodigen voor je droomdiner. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, Spotify zal een gepersonaliseerde maken Spotify Mix afspeellijst voor elke artiest op basis van hun stemming.
  • The Artist Duo Telling Me: Unieke audiomatches waar je onlangs naar hebt geluisterd en die aanwijzingen geven over je luisterneigingen. Wie luistert er bijvoorbeeld nog meer naar “Greta Van Fleet” direct na Olivia Rodrigo?
  • Mijn luisterervaring Spanning Time: je muzikale reis tussen verschillende tijdperken.
  • Momenten die het me vertellen: muziek en podcasts waar je ‘s morgens vroeg of’ s avonds laat naar luistert.
  • Genres die me vertellen: muziek- en podcastgenres die je maken tot wie je bent op basis van je luistergewoonten.

Spotify biedt ook de Blend-functie onder de Only You-campagne

Als onderdeel van de Just You-campagne, Spotify introduceert een nieuwe gepersonaliseerde functie genaamd Blend. Blend is momenteel in bèta en is een gloednieuwe functie waarmee twee vrienden hun muzieksmaak kunnen combineren in een enkele op maat gemaakte afspeellijst.

Spotify gebruikers kunnen een vriend uitnodigen met Spotify’s gratis (gratis) of Premium-pakket voor deze afspeellijst, die dagelijks wordt bijgewerkt, en Blend blijft evolueren volgens de volgende luistervoorkeuren van elke gebruiker. Het is mogelijk om de bètaversie van Blend te vinden, die voor iedereen toegankelijk is Spotify gebruikers wereldwijd, onder de kop “Voor twee personen” op het tabblad Alleen jij.

Leave a Comment