Stable version of Nova Launcher 7 is released on Google Play Store with new design

Nadat de bèta iets meer dan een maand geleden werd uitgebracht, komt de langverwachte stabiele release van Nova Launcher 7 aan en wordt deze vrijgegeven in de Google Play Store. Nova, een van de beroemdste launchers van derden, is sinds 2015 bovenop “Launcher3” gebouwd en nu komen er nieuwe functies naar de app.

Wijzigingslog

  • Visuele bewerking – gebaseerd op de nieuwste launcher AOSP-code en Nova-specifieke code bijgewerkt om overeen te komen met de nieuwste visuele en animatiestijlen
  • Weerpictogram in zoekbalk (Nova-instellingen > Zoeken > Bureaubladzoekbalk > Weer)
  • Pictogram omlaag vegen (Prime vereist)
  • Nieuwe verbeterde zoekfunctie
  • Vernieuwde thema-pictogrammen en hernoemen activering per pictogram
  • Optie voor Android for Work-apps op een eigen tabblad
  • Aanpasbare randradius van widgets

Je kunt Nova Launcher 7 downloaden van de Google Play Store en de nieuwe tweaks en wijzigingen uitproberen, en zelfs aanmelden voor de bèta als je de nieuwe functies van tevoren wilt testen.

Het is echter belangrijk op te merken dat deze update geleidelijk wordt uitgebracht om ervoor te zorgen dat “alles perfect werkt voor iedereen”, aldus het officiële Twitter-account van Nova Launcher.

Nieuwe Launcher 7 bèta komt naar Google Play Store met nieuw ontwerp en meer functies

Nova Launcher is in januari al bijgewerkt met meer functies en verbeteringen en vandaag lanceert TeslaCoil Software Nova Launcher 7 in de Google Play Store met opnieuw ontworpen en nieuwe functies dankzij de applicatiecode die volledig is herschreven en nu is gebaseerd op Launcher3 AOSP.

Een van de meest opvallende veranderingen zijn nieuwe animaties, een weerpictogram in de zoekbalk van het startscherm, nieuw gebaar bij het vegen over pictogrammen op het startscherm, verbeterde nieuwe zoekopdracht en zelfs een nieuwe optie om apps te organiseren. Android for Work is een apart tabblad in de applicatielade.

U kunt nu ook het startscherm en de zoekwidget van de app-lade aanpassen door zoekmachines zoals DuckDuckGo te selecteren met automatische aanvulling en incognitomodus voor het toetsenbord, zodat het niet registreert wat u typt. U kunt ook het Google Lens-pictogram en de datum en tijd toevoegen aan de zoekbalk van uw startscherm.

Er zijn ook nieuwe opties om apk-bestanden van apps te delen door gewoon hun pictogram op het startscherm of de app-lade ingedrukt te houden.

Ten slotte is het pop-upmenu met pictogrammen standaard Android 12-stijl. Nova Launcher 7 komt ook met veel bugfixes en andere kleine wijzigingen. U kunt de bètaversie downloaden door u te registreren in het Google Play Store-testprogramma via onderstaande link:

Om alle wijzigingen van de nieuwe versie te controleren en zelfs het apk-bestand ervan te downloaden, gaat u naar de onderstaande link met de officiële website van Nova Launcher.

  • Nova Launcher beta officiële website — toegang

Leave a Comment