The Lost Daughter: Everything We Know So Far

Na een behoorlijke tijd van optreden in belangrijke blockbusters, entertainer en auteur Maggie Gyllenhaal is bereid om haar eerste keer aan het roer te staan ​​met de komende film van Netflix, De verloren dochter.

Aangepast van Elena Ferrante’s gelijknamige roman uit 2006. Het onderdeel zal Oscar-overwinnaar Olivia Colman in de hoofdrol spelen, naast Dakota Johnson en de A-lijst cast.

Maggie Gyllenhaal zal haar eerste keer aan het roer staan.

The Lost Daughter: Everything We Know So Far 1

In het kielzog van het verschijnen in projecten als Donny Darko, De donkere ridder, en HBO’s The Deuce, Gyllenhaal zal proberen achter de camera. In het begin vertelde ze aan Vanity Fair dat ze erop gebrand was om Ferrante’s te coördineren De dagen van verlatenheid. Op dat moment werden echter de privileges van het boek ingenomen.

In een ontmoeting met Deadline verduidelijkte Gyllenhaal waar haar voordeel in begon De verloren dochter. “Op het moment dat ik klaar was met het doorlezen van Elena Ferrante’s De verloren dochter. Ik voelde dat er iets mysterieus en oprechts was gezegd voor iedereen om te horen. Bovendien was ik daardoor zowel boos als opgelucht. Ik bedacht me al snel hoe buitengewoon de ervaring zou zijn in een bioscoop, met anderen in de buurt. Ook ging ik met deze variatie om,” ze zei.

Ik ontdek dat de inhoud anderen heeft aangetrokken die deze mysterieuze realiteiten over ouderschap, seksualiteit, vrouwelijkheid en verlangen willen onderzoeken. Ik ben ook verheugd om door te gaan met mijn gecoördineerde inspanningen met zulke gedurfde en energieke entertainers en filmproducenten.

The Lost Daughter is gebaseerd op de roman van Elena Ferrante.

The Lost Daughter: Everything We Know So Far 3

De omtrek van de film, per a Netflix publieke verklaring, leest: “Alleen op een strandvakantie, wordt Leda (Olivia Colman) overweldigd door een jeugdige moeder (Dakota Johnson) en dochter terwijl ze naar hen kijkt aan de kust. In paniek geraakt door hun overtuigende relatie (en hun onstuimige en dreigende verder weg gelegen familie).

Leda wordt overweldigd door haar eigen herinneringen aan de angst, wanorde en macht van het vroege ouderschap. Een indiscrete demonstratie schokt Leda in het ongewone en ongunstige universum van haar eigen brein, waar ze gedwongen wordt de grillige beslissingen die ze als jeugdige moeder nam en de gevolgen daarvan onder ogen te zien.”

Gyllenhaal zal niet alleen de film regisseren, maar ook het scenario schrijven. “De meest gebruikelijke manier om een ​​tekst als entertainer te accepteren, te onderzoeken, te verfijnen tot: ‘Om welke reden is deze scène in deze film? Om welke reden denk ik dat het belangrijk is?’… is, op een enthousiaste en wetenschappelijke manier. Eigenlijk hetzelfde als de manier waarop ik omging met het aanpassen van het boek,Gyllenhaal onthulde aan Vanity Fair.

Netflix leverde de hoofdfoto’s van de film.

The Lost Daughter: Everything We Know So Far 5

Op 19 augustus deelde Netflix de belangrijkste foto’s van Olivia Colman, Paul Mescal, Dakota Johnson en Peter Sarsgaard in hun werk. Bekijk de foto’s van De verloren dochter Instagram-pagina eronder.

Netflix heeft de autoriteitstrailer nog niet afgeleverd.

De film is opgenomen in Griekenland.

Het was aanvankelijk gepland om te filmen in New Jersey, maar vanwege de pandemie werd de set verplaatst naar Griekenland.

Oscarkampioen Olivia Colman speelt de hoofdrol in The Lost Daughter.

De verloren dochter zal de ster zijn De kroon en Fleabag ster Olivia Colman als Leda en Vijftig tinten grijs entertainer Dakota Johnson als Nina. Oliver Jackson-Cohen van The Haunting of Bly Manor speelt Toni.

The Magnificent Seven-entertainer Peter Sarsgaard speelt Professor Hardy, en de doorbraakster van Normal People, Paul Mescal, speelt Will. Jessie Buckley, Jack Farthing, Panos Koronis, Ed Harris, Robyn Elwell, Dagmara Dominczyk, Athena Martin en Ellie Blake hebben ook de rol gekregen.

De film zal in de bioscoop te zien zijn voordat hij naar Netflix gaat.

De verloren dochter maakt zijn realitydebuut op de Filmfestival van Venetië in september. Het zal dan, op dat moment worden geleverd in prestatiecentra op 17 december. Begin 31 december, Netflix supporters kunnen de film bekijken op de webgebaseerde functie.

Aanvankelijk werd verwacht dat de film in New Jersey zou worden opgenomen vanwege de liberale uitgavenmotivatie van de staat. Toch de COVID-19 pandemie heeft die plannen verpest (via IndieWire). Dienovereenkomstig koos chef Maggie Gyllenhaal ervoor om het gebied en de setting van de film aan te passen met als doel dat deze heel goed in Griekenland zou kunnen worden opgenomen.

Gelukkig bleek de verandering geweldig voor Gyllenhaal, die het hoofdpersonage van de film, Leda (Olivia Colman), vernieuwde tot een reiziger die Griekenland bezocht. Blijkbaar was het tijdens het filmen van de film dat Gyllenhaal ook erkende dat ze zich het meest comfortabel en versterkt voelde tijdens het coördineren.

Leave a Comment