The Old Ways 2: Confirmed Release Date| Is It Finally Coming?

Bedreigingen kunnen het lichaam vaak doen rillen. Horrorfilms zijn tegenwoordig altijd de belangrijkste keuzes van de fans. Met de tonnen horror- en thrillerfilms die er zijn, wordt het moeilijk om uit hen te kiezen. Onlangs, Netflix heeft ook hun nieuwste horrorfilm The Old Ways uitgebracht, die oorspronkelijk in 2020 zou verschijnen.

Geregisseerd door Christopher Alender en sterren Brigitte Kali Canales als Cristina Lopez als hoofdrolspeler. De film volgt een horrorverhaal dat de zoektocht naar hekserij omvat. Als je altijd al van horrorfilms hebt gehouden en merkt dat je teleurgesteld raakt over de nieuwste films, dan is dit misschien je stoppunt.

Ondanks de focus van de show op simpele dingen, vind je alleen horror en niets meer in de serie. Veel mensen hielden van het algemene thema van de film, maar er zijn er die teleurgesteld worden. Omdat het entertainmentbedrijf de laatste tijd verschillende concepten heeft geprobeerd om aan de horrorshows te voldoen. In al deze dingen kan dit een middelmatige show worden, die niet veel zou toevoegen aan je opwinding.

Als je iemand bent die The Old Ways al heeft gezien, kan dit artikel je aandacht vasthouden. We zullen het vervolg van de film en de laatste updates van deze horrorfilm beoordelen. Blijf het artikel lezen om alles te vinden.

The Old Ways 2: Is het bevestigd?

The Old Ways-updates

Aangezien The Old Ways al in oktober 2020 is uitgebracht, is het beruchte Spaanse Sitges Film Festival. Daarna, in 2021, besloten de functionarissen om de film eindelijk weer op het scherm te brengen en werd besloten dat de film in de VS zou worden uitgebracht.

Over het vervolg van deze super gruwelijke film gesproken, de functionarissen hebben een verklaring vrijgegeven waarin staat dat de uitvoering van de film het vervolg zou rechtvaardigen. Volgens hem zou de kans op een vervolg erg groot worden als de film voldoende waardering krijgt van mensen van wereldklasse.

Het einde van The Old Ways was ook niet bevredigend voor het publiek. Als je de film hebt gezien, zou je weten dat er al genoeg kamers zijn voor het verhaal die aan de kijkers onuitgesproken blijven. Het voelt alsof de makers hebben geprobeerd een aantal strings tegen te houden, zodat als er een vervolg komt, ze eerst dezelfde string kunnen binden.

Er is tot nu toe niets officieel vrijgegeven. Met de film die in de VS wordt uitgebracht, heeft het publiek een positieve reactie op de film getoond. De kans op het vervolg is groot en er zijn al enkele fans die klaar zijn met hun extravagante theorieën.

Officieel komt er echter niets uit. We houden onze ogen en oren op alle updates van The Old Ways gericht. Als er in de nabije toekomst iets wordt vrijgegeven of gebeurt, zal ik ervoor zorgen dat u eerst een update krijgt.

The Old Ways 2 Releasedatum: wanneer komt het?

The Old Ways 2

Het zou nog te vroeg zijn om een ​​releasedatum voor de film te voorspellen. We hebben gezien dat het laatste einde van de film Christina deed veranderen in Bruja zelf, ze speelde ook in enkele van de horrorrituelen om haar ziel meer voldoening te geven. Er zijn vrij veel kansen dat Christina samen zou komen met Miranda in het mogelijke vervolg. Er zijn al veel dingen die de maker kan proberen om de film nog verbazingwekkender te maken.

Over de releasedatum gesproken, het eerste deel van de film werd in 2020 uitgebracht op het filmfestival. Nadat de film goede recensies kreeg van de makers, werd deze opnieuw officieel uitgebracht op het scherm in de VS en andere delen van de wereld.

Als er een vervolg op de film zou komen dan komt die zeker niet in 2020. Als de productie dit jaar start, kunnen we de film in 2022 bekijken. Tot die tijd zou er geen The Old Ways 2 zijn.

Emily Blunt met haar geweldige optreden is terug met weer een adembenemende horrorfilm A Quiet Place. Mensen houden elke update van de film in de gaten en het wachten op het vervolg duurt echt lang. Bekijk alle laatste updates voor de film en kom er alles over te weten.

The Old Ways 2 Cast: wie zit erin?

The Old Ways 2-film

Momenteel zijn er geen updates van anycast die de serie verlaten. De huidige cast van The Old Ways keert terug naar het vervolg van de film. De kans is groot dat als het vervolg van The Old Ways er komt, we zouden Brigitte Kali Canales zien als het hoofdpersonage van de film.

Bovendien is het publiek al dol op de uitvoering van de cast en zou het belangrijker worden om het personage te casten. Als je toevallig de cast van de film hebt gemist en er niets van weet, dan is dit het. In de volgende paar regels laten we je de cast zien die waarschijnlijk zou terugkeren naar het vervolg van The Old Ways.

  • Brigitte Kali Canales zal te zien zijn als Cristina.
  • Andrea Cortés speelt Miranda, zij is de nicht van Cristina.
  • Julia Vera zal worden gezien als Luz
  • Sal Lopez wordt gecast als Javi
  • AJ Bowen zal als Carson zijn
  • Weston Meredith zal het personage van Postehki . spelen
  • Julian Lerma als de jongen
  • Elizabeth Phoenix Caro zal te zien zijn als Young Cristina
  • Michelle Jubilee Gonzalez wordt gecast als moeder van Cristina

Is er een officiële trailer van de film?

The Old Ways heeft absoluut enkele van de meest verontrustende maar aangename horrorscènes voor de mensen die er graag naar kijken. De officiële trailer is vrijgegeven op youtube en als je de trailer toevallig hebt gemist, dan zijn we er voor je. Bekijk de geweldige trailer van The Old Ways en zie alles over de film.

Waar kun je The Old Ways Movie bekijken?

De film stond aanvankelijk op het filmfestival en werd later op het scherm beschikbaar gesteld. Onlangs heeft de maker van de film de film beschikbaar gemaakt op Netflix. De film werd een van de beste horrorfilms.

Als je de film wilt bekijken, kun je deze streamen Netflix. Bekijk de beroemde The Old Ways in je huis en stream deze.

Als je op zoek bent naar wat meer aanbevelingen voor de film, dan kun je The Fear Street Trilogy erop bekijken. De populaire horrorserie-trilogie heeft drie delen op Netflix. Als je iemand bent die geobsedeerd is door al deze heiligheid in je leven, dan zou het bij je smaak passen.

Vond je dit artikel leuk? Lees meer van onze officiële website en ontvang hier alle recente updates van de film, shows en webseries.

Leave a Comment