The price of the global version of the Xiaomi Mi Pad 5 has been leaked!

Vlak voor het evenement dat gehouden gaat worden door Xiaomi op 15 september lekte een Wit-Russische markt de prijs van de Mi Pad 5 tablet op Instagram.

Het is binnen de plannen van het bedrijf dat Xiaomi op 15 september een wereldwijd evenement organiseert. Tijdens deze lancering zal de Xiaomi Mi Pad 5 tablet zal naar verwachting worden geïntroduceerd. Er is onthuld dat de nieuwe tablet een wereldwijde versie zal krijgen dankzij een unboxing-video die naar internet is geüpload. De video die werd gedeeld door een Wit-Russische winkel werd bekeken op Instagram. Ondertussen plaatste de winkel ook een bericht waarin stond dat het apparaat klaar is voor pre-order.

Postshows Xiaomi Pad 5 komt in een witte doos aan

In de video die Xiaomiui op Twitter deelt, zien we dat de Xiaomi Pad 5 komt in een witte doos, net als de Chinese versie. Deze doos ziet er echter dikker uit dan die in China, omdat hij wordt geleverd met een oplader en een USB-kabel.

Volgens de strip op het apparaat, Mi Pad 5 wordt geleverd met Snapdragon 860-processor
Filmstrip op de tablet; Het wijst op een WQHD+ resolutie, 120Hz verversingssnelheid, quad speakers, Snapdragon 860 processor en een dual-cell 8720mAh batterij. De video laat ook zien dat de wereldwijde versie van het apparaat wordt gelanceerd in witte en zwarte kleuropties.

https://www.instagram.com/p/CTPOgKdo9Fn/?utm_source=ig_web_copy_link

De prijs van het apparaat in de Wit-Russische winkel is ongeveer $ 429

De betreffende winkel heeft een prijskaartje van BYN 1199 op het toestel geplakt. Dat komt neer op $ 429. Het in de video getoonde model was de variant met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Als we ernaar kijken, zien we dat het behoorlijk hoger is dan de prijs van 1999 CNY ($ 310) in China. De officiële prijs is nog niet bekendgemaakt door het bedrijf. We moeten dus wachten tot de officiële lancering om de prijs te weten te komen.

Wat vinden jullie van de gelekte prijs van de? Xiaomi Mi Pad 5 tablet? Voldeed het aan uw verwachtingen op het gebied van functies? Overweegt u een aankoop? Vergeet niet om ons uw ideeën te negeren in de opmerkingensectie.

Leave a Comment