X-Men: Inferno Trailer and Summary

wonder heeft weer een mystery trailer afgeleverd voor de komende X-Men gelegenheid hel. De miniserie met vier nummers, waarmee het volgende gedeelte begint in Jonathan Hickman’s X-Men oplappen. Het wordt in september op papier verdisconteerd en geautomatiseerd.

Jonathan Hickman op X Series

In 2019, na duidelijke plotselinge pieken in de vraag naar: Fantastische vier en de Avengers. Auteur Jonathan Hickman richtte zijn concentratie op de freaks van Marvel. In House of X/Powers of X kleiner dan normale serie. Hickman bracht nieuw leven in het establishment en gaf freaks hun Homeland: het paradijselijke eiland Krakoa. Daar werden alle freaks graag ontvangen en werden alle overtredingen vergeven.

Bovendien benaderen de bewoners van Krakoa innovatie waarmee ze de dood kunnen verslaan: de Resurrection Protocols. Elke freak die in het stof bijt, kan op Krakoa weer tot leven worden gewekt, dankzij de versterkingen die het eiland maakt. De X-Men zwijgen hierover vanuit de rest van de wereld.

Deze innovatie, die vele levens redt, blijkt geleidelijk een steeds groter probleem te worden, en het zijn de opstandingsprotocollen die rechtstreeks leiden tot de gelegenheden van hel. De miniserie is gecomponeerd door Jonathan Hickman, met vakmanschap door Valerio Schiti, RB Silva en Stefano Caselli.

X-Men: Inferno-trailer

X-Men: Inferno Trailer and Summary 2

Een andere trailer voor de gelegenheid werd gepresenteerd op Marvel’s Twitter-account. Zowel Mystique als Destiny werden eerder bevestigd als de belangrijkste spelers van Inferno. Terwijl de trailer begint, zien fans de twee samen zitten, kijkend naar de schemering. Het lot, dat mystieke krachten heeft, waarschuwt haar lieveling met betrekking tot de beklimming van Krakoa. Het lot onthult haar dat het eiland een hemel zal lijken, maar op een dieper niveau is het verwend.

Ze onderwijst ook Mystique over de opstanding Protocollen, en dat ze teruggebracht moet worden. Maar in de veronderstelling dat de leiders van Krakoa haar niet laten herstellen, moet Mystique het in brand steken. De trailer belicht bovendien de andere belangrijke rol in Inferno, met name Moira McTaggert, die is getransformeerd van een fervente partner tot een gevaarlijk gevaar.

De opstandingsprotocollen waren bedoeld om mutanten over de rest van de mensheid op te voeden. Het drijft echter een onmiskenbaar grotere wig in de buitenissige samenleving. Ze veroorzaakten een existentiële noodsituatie in Nightcrawler, die ze beschouwde als een test van zijn zelfvertrouwen. Fans hebben bovendien gezien dat er een commandostructuur is gecreëerd, een die de lasten wie eerder nieuw leven inblaast.

Bovendien hebben perusers een paar freaks gezien die niet nieuw leven zijn ingeblazen, waaronder Destiny. Het is vreemd dat het lot op dit moment niet nieuw leven is ingeblazen – is dit omdat de helderziende een gevaar vormt voor Krakoa? Wat de verklaring van de Raad ook is, Mystique zal hen verplichten om voor hun fout te boeten, ongeacht of dit inhoudt dat Krakoa zelf wordt vernietigd.

Marvel Comics heeft een autoriteitstrailer onthuld voor de aanstaande X-Men side-projecttitel Inferno, de vier-issue limited-serie die het einde aangeeft van de tijd van essayist Jonathan Hickman in Krakoa voor nu.

Waarom moet Mystique de X-Men tot de grond afbranden?

X-Men: Inferno Trailer and Summary 4

Inferno, een bizarre dramatisering met hoge inzetten, zal het verrassende resultaat geven aan langlopende verhaallijnen, waaronder de missie van Mystique om samen te komen met Destiny, alarmerende zuiveringen voor de Quiet Council en het naderende gevaar van Nimrod,‘ zei Marvel in een officiële verklaring van de autoriteit.

Vakbonden zullen worden verbroken, mysteries zullen worden onthuld en het eens zo schitterende uiteindelijke lot van de mutanten zal meer dan ooit in gevaar komen. Fans kunnen hun eerste blik werpen op dit indrukwekkende avontuur in de geheel nieuwe Inferno-trailer, met aandacht voor op geen ander moment geziene beeldende kunst.

Hellfire is gepland om te worden verzonden met nummer #1 tegen het einde van deze huidige maand op woensdag 29 september — en Marvel garandeert dat de serie de X-Men’s realiteit “in vuur en vlam zal zien gaan”. “Gecreëerd door visionaire essayist Jonathan Hickman, zal deze beperkte serie van vier nummers de climax worden van Hickman’s intense X-Men tijd die begon met 2019’s buitengewone House of X en Powers of X”, verduidelijkt de eerder genoemde openbare verklaring. “Hickman zal samenwerken met een alternatieve geniale vakman op elk monsterlijk gemeten probleem, te beginnen met Valerio Schiti, bekend om zijn veelgeprezen werk aan titels als ZWAARD. ook, Empire.

Ik ben buitengewoon gesterkt dat we eindelijk de mogelijkheid hebben om iedereen de ontwikkeling te geven om Huis van X / Krachten van X’, aldus Hickman. “Het verhaal is 160 pagina’s meer dan vier nummers die perfect zijn getekend door Valerio Schiti, R.B. Silva en Stefano Caselli. Ik kan er niet op vertrouwen dat individuen het zullen begrijpen.

Jonathan Hickman’s verbazingwekkende visie voor de X-Men gaat naar de volgende fase met Inferno, en momenteel heeft Marvel voor de gelegenheid nog een geheime trailer afgeleverd, die dit jaar in de winkels zal liggen september.

Leave a Comment