Xiaomi Users Are Facing An Annoying Problem!

Xiaomi gebruikers worden geconfronteerd met vervelende problemen. Vooral nieuwe modellen hebben problemen met het touchscreen. Er is een vervelend probleem opgedoken in Xiaomi nieuwe generatie smartphones. Volgens rapporten van XDA-ontwikkelaars hebben veel telefoons, vooral de Mi 11-serie, te maken met touchscreenproblemen.

Zoals bekend is, Xiaomi gaat momenteel door met het snel leveren van de stabiele MIUI 12.5-update voor zijn smartphones. De update wordt momenteel uitgebracht voor telefoons uit het middensegment, terwijl vlaggenschipmodellen nieuwere versies krijgen. Het lijkt echter op Mi 11 Ultra en sommige Xiaomi telefoons zijn begonnen met touchscreen-gerelateerde problemen, waarschijnlijk na de laatste update.

Xiaomi-gebruikers ondervinden problemen met het touchscreen

Een van de senior XDA-ontwikkelaars liet in een video zien dat hij problemen had met het touchscreen op zijn Mi 11 Ultra. Hoewel het probleem zich voordeed na de MIUI 12.5-update, is er geen probleem in de MIUI 12-versie van dezelfde telefoon.

Aan de andere kant verklaarden andere gebruikers op de Reddit-forums dat ze aan hetzelfde probleem leden. Dienovereenkomstig zijn de telefoons die worden gebruikt door de mensen die het probleem hebben als volgt;

  • Xiaomi Mi 11
  • Xiaomi Mi 10 Ultra
  • Xiaomi Mi 11 Lite
  • Xiaomi Mi 10T Pro
  • Redmi Note 10 Pro
  • Redmi Note 9S

Niet iedereen met de modellen in de bovenstaande lijst heeft hetzelfde probleem. Sommige gebruikers met deze telefoons hebben echter te maken met touchscreen-problemen, zij het gedeeltelijk. Het lijkt erop dat het probleem software is en meestal optreedt bij nieuwere versies.

Momenteel, Xiaomi heeft hierover geen uitspraak gedaan. We verwachten echter dat zodra het bedrijf het probleem detecteert, het fix-updates zal uitbrengen en bugs zal oplossen voor de meeste van de bovenstaande modellen.

Dus, heb je problemen met het touchscreen? Deel met ons in de reacties.

Leave a Comment