You Vs. Wild: Out Cold: Coming on Netflix this September

Netflix is klaar om zijn derde deel in de endurance-serie af te leveren van Bear Grylls, jij versus Wild: Out Cold. Gepland voor 14 september, zal de nieuwe intuïtieve exception wereldwijd op Netflix worden geleverd.

Genaamd jij versus Wild: Out Cold, de kinderen die als intelligent buitengewoon worden aangeduid, is de derde intuïtieve uitzondering in de jij versus Wild: Out Cold serie begon in 2019 en zag medio 2021 nog een passage als Dieren vrij rondlopen.

Lees ook – Aarya 2: Verwachte releasedatum en meer

De eigenlijke serie is tot op zekere hoogte een zijproject van de Discovery Channel-serie van Bear Grylls Man tegen wild die liep van 2006 tot 2020. Het zorgt ervoor dat ze Grylls door lastige omstandigheden leiden met behulp van de intuïtieve innovatie van Netflix die toegankelijk is op de meeste gadgets.

Ben Simms komt terug om deze nieuwe ongebruikelijk te coördineren en komt van Propagate Content.

Dit is wat je kunt verwachten van You Vs. Wild: Koud:

You Vs. Wild: Out Cold: Coming on Netflix this September 1

“Bear Grylls is terug voor nog een verbazingwekkende intuïtieve film voor het hele gezin. Na een vliegtuigongeluk in het ijs verlaten bergen. Bear eindigt met geheugenverlies in een poging zichzelf en de piloot te redden van de wrede wintercomponenten. Bear zal het opnemen tegen gigantische stenen scheidingswanden, ijskoude saaie passages en onaangename dieren in het wild. Hij is in heet water en hij heeft jouw hulp nodig om zijn metgezel te vinden en aan risico’s te ontsnappen.’

Afhankelijk van uw beslissingen, duurt de nieuwe uitzondering ergens tussen de 25 en 45 minuten.

jij versus Wild: Out Cold gaat in op Netflix’ vijftiende intuïtieve ongebruikelijke aflevering op het podium. 2021 heeft vanaf nu de komst gezien van drie intuïtieve specials met Animals running free van Bear Grylls die in februari werden afgeleverd. We hebben bovendien intelligente specials gehad voor Headspace en De laatste kinderen op aarde.

You Vs. Wild: Out Cold: Coming on Netflix this September 3

Dit begint een bruisende niet veel maanden voor Grylls. Hij heeft de laatste tijd verklaard dat zijn persoonlijke geschiedenis Geef nooit op wordt geleverd op 28 oktober. Het boek is een hoogtepunt van 10 jaar werk, zei hij. Geef nooit op zal ook een aantal nooit eerder gehoorde verhalen uit zijn tijd opnemen, die grote namen en wetgevers hielpen de wildernis te doorstaan ​​op Running Wild met Bear Grylls.

We verwachten dat de inspanningen van Netflix in de intelligente ruimte zullen doorgaan met een Johnny Test intuïtief uniek onderweg. Het nieuws uit de tijd dat Netflix waagt zich krachtig in het universum van gaming.

Enkele belangrijke data op Netflix

You Vs. Wild: Out Cold: Coming on Netflix this September 5

Warner Bros. ook, Telepictures meldde dat seizoen 8 van het gesyndiceerde programma “De echte” debuteert op 20 september. Tenia L. Watson is ook verheven tot leidermaker en showrunner en David Goldman treedt toe als co-chief maker. Nadat seizoen 7 in de verte was opgenomen, keren Garcelle Beauvais, Adrienne Houghton, Loni Love en Jeannie Mai Jenkins terug naar de persoonlijke studio voor seizoen 8. De show, die draait om de standpunten van dames over handige problemen, wordt uitgezonden op Fox Television Stations en in publiek partnerschap.

Play-PerView verklaarde zijn programmeerrecord voor september, beginnend met “Playdate: A Playing House Reunion”, stromend op verzoek van 31 augustus tot 14 september. De unieke gelegenheid, met Lennon Parham, Jessica St. Clair, Brad Morris, Lindsay Sloane, Zach Woods, Sandy Martin, Brianne Howey en Marissa Jaret Winokur, benadrukt een inzage in de meest geliefde aflevering van seizoen 1 “Bosephus en de meerval” gevolgd door een Q&A gereden door Jesse David Fox. Vloeiend op aanvraag van 18 tot 22 sept. is “de mediëvisten”, door Bill Corbett en gecoördineerd door Casey Stangl, die een ooit beschouwde geschiedenisonderzoeker volgt terwijl hij zich ontspant over de opstelling van een rommelige tv-serie die is aangepast aan zijn werk.

Meer op Netflix

Paget Brewster met Jason Ritter, Rhea Seehorn en James Urbaniak. “Het huis in Scarsdale: A Memoir for the Stage”, door Dan O’Brien en gecoördineerd door Christian Parker. Het zal op verzoek worden gestreamd van 29 september tot 3 oktober. Met inbegrip van Alex Draper, volgt de show O’Brien’s onderzoek naar de ellende van zijn eigen familie nadat ze hem jaren eerder hadden afgesneden.

Foremost Plus meldde dat de aanstaande vage satire “Schuldige partij” debuteert met twee afleveringen op 14 oktober. Het eerste seizoen van 10 afleveringen gaat over Beth Burgess (Kate Beckinsale), een schrijfster die haar beroep probeert te redden door het verhaal te volgen van de jeugdige moeder Tony Plimpton (Jules Latimer), die in gevangenis voor het vermoorden van haar betere helft.

Ze beweert echter onschuldig te zijn. Geoff Stults, Laurie Davidson, Andre Hyland, Tiya Sircar en Alanna Uback spelen daarnaast de hoofdrol. Rebecca Addelman treedt in als maker en leider gecreëerd door Beckinsale.

Chief Trent O’Donnell; Jimmy Miller en Sam Hansen van Mosaic; en Joe Farrell, Jim Ziegler en Mike Farah van Funny Or Die. Becca Kinskey en Whitney Hodack zijn co-chief makers. CBS Studio’s produceert in samenwerking met Funny Or Die en Mosaic.

Leave a Comment